Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 

 

 

  Visservice nieuws  

             

13 september 2018

Deze week begonnen met het vastleggen van alle aanmeldingen en omgezet naar daadwerkelijke boekingen.

Wij houden de stand van zaken op de site onder (Boekingen/beschikbare plaatsen) zo actueel mogelijk. Mocht de datum van voorkeur reeds vol zijn geboekt...mogelijk kunnen wij u toch nog van dienst zijn want er zijn soms toch nog mogelijkheden i.v.m annuleren van aanmeldingen e.d. Er zijn weer voor volgend jaar nieuwe grotere boten bij gekomen en in feite is alles geregeld en kunt u er van uit gaan dat, als u zich opgeeft voor een visvakantie, deze ook echt doorgaat (moet nu wel)!!!!Veel plaatsen hebben we niet meer beschikbaar want de animo is groot. 

We hebben er weer zin in !!!!

Team Visservice.


7 juli ..........We zijn weer "TILBAKE".

Ja,ja je ziet wel....we hebben weer heel wat Noors bijgeleerd. De afgelopen editie van 10 weken waren echt super!!! Op een paar dagen na best lekker en mooi weer gehad al was het in het begin rond eind april behoorlijk koud. Daarom gaan we komend jaar ook wat later beginnen en wat verder door in Juli.

De vangsten waren weer super en alle gasten hebben hun "visje kunnen vangen". Wat een vreselijke gezegde is dit trouwens!!!!. Plat gezegd: ...kanjers zijn er gevangen, kneiters omhoog gehaald, heerlijk gegeten, leuke dingen mee gemaakt en in ons gastenboek staan deze belevenissen beschreven. Van mooie heilbotten tot kleine krakers en pijlinktvissen. Van" monsterkabeljauwen" tot mini steenbolken en alles wat daar tussen zit. Het was ook iedere week erg gezellig en dat is ook heel wat waard. Hierbij gaat mijn dank uit naar al deze deelnemers die van de 10 weken een succes hebben gemaakt. Ik heb de beschikbare weken voor 2018 ook weer op de site gezet en er zijn al de nodige deelnemers geboekt voor volgend jaar. Dan gaan we er weer voor!!!!!!

 

2 april 2017

Nog maar 3 weken en dan begint voor Visservice de (Ve)vangperiode in Noorwegen. De eerst gasten komen op 29 april door de sluizen van de luchthaven en dan begint hun visvakantie. Op het journaal op TV  wordt er telkens aandacht geschonken aan de oplopende wachttijden op Schiphol. Zorg dus dat u minstens 3 uur voor vertrek daar aanwezig bent want Noorwegen is geen Schengenland!!! Dus paspoortcontrole !!! Vergeet geen (indien gewenst)  drank te kopen op Schiphol want op uw plaats van bestemming is alleen een biertje te koop. Wij , mijn zoon en ik, zijn vanaf 24 april niet/moeilijk bereikbaar want wij zijn dan onderweg naar Vevang om alles op tijd klaar te hebben voor onze gasten. Wij wensen een ieder een goede vlucht en tot ziens in Molde.!!!


laatste kans om u aan te melden.!!!

6 maart 2017

In de week van 3 tot 10 juni zijn door 2 annuleringen nu nog 4 plaatsen beschikbaar gekomen. Komt deze week u uit om ook eens een visvakantie bij Visservice mee te maken dan is het wel belangrijk om dat snel te boeken i.v.m beschikbare vliegtickets. De rest van onze weken in Vevang zijn nu vol geboekt dus....laatste kans!!!

 25 febr 2017


Visling.nl en Visservice int tijdens de laatste meeting.


Wat was het weer leerzaam en....gezellig!!!!

Afgelopen zaterdag 25 febr waren er ruim 35 sportvissers bijeengekomen op de contactavond van Visservice in Best. Niet voor het gaande carnaval maar om elkaar te zien en te spreken en vooral veel informatie te krijgen over hun aankomende visvakantie naar Vevang in Noorwegen. John Willems van www.visling.nl was aanwezig en gaf aan ieder een workshop/demonstratie is het vis-fileren. We hebben straks in Noorwegen 35 opgeleide "visverwerkers" dus dat wordt een makkie voor de organisatie. Ondanks de vele afmeldingen door de heersende griep toch een grote opkomst en we kunnen nu zeggen dat ...."we in het zuiden zijn geweest tijdens de carnaval". Reier maakte van al die filets lekker lekkerbekjes en zelfs visgids Dick stond ze te bakken terwijl onze ander visgids Anthony de mensen van informatie voorzag. Het is een gezellige avond geworden en iedereen barst natuurlijk van de zin om naar Vevang af te reizen en na deze avond nog veel meer. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid, want er waren mannen bij die door het hele land hadden gereden om toch aanwezig te kunnen zijn. (onder de indruk daarvan!!!) Nog 2 weken te gaan voordat de inschrijving voor dit jaar gaat sluiten i.v.m de stijgende vliegticketprijzen na 14 maart. Dus......als men nog interesse heeft moet je niet te lang meer wachten.

Dank aan iedereen die deze avond tot een succes hebben gemaakt.!!!

De laatste plaatsen voor Vevang!!!!

De meeste plaatsen voor de visvakanties naar Vevang zijn geboekt en de vliegtickets geregeld. Er zijn nog 2 weken waar nog plaatsen beschikbaar zijn voor de snelle beslisser. Na maart worden de vliegtickets zo duur dat er geen mogelijkheden meer zijn voor deelname. Wilt u nog naar onze superstek??? .....wacht niet te lang!!! Kijk onder de knop beschikbare plaatsen naar deze laatste mogelijkheden.


Meetingavond Visservice 25 febr 2017. "Op naar het zuiden des lands"!

Hallo allemaal, Bij deze de uitnodiging voor de meetingavond van Visservice int.
Al menige jaren organiseer ik deze avonden om elkaar te zien en te spreken.
Verleden jaar deed ik dat samen met John Willems van Visling.nl die tijdens deze bijeenkomst een workshop gaf hoe het beste gul en wijting zijn te fileren. Alle aanwezigen waren diep onder de indruk en zelfs geroutineerde fileerders zagen toch weer iets nieuws. Vorig jaar hielden we deze avond in het noorden van ons land (Heerhugowaard) en dit jaar is het zuiden aan de beurt. De datum is 25 februari en het adres is; SVO gebouw, De Dieze 28 bc, 5684 PT, Best. We starten rond 19.00 uur en gedurende de avond kijken we naar John zijn fileerkunsten en de gefileerde vis gaat gelijk in de pan en komt er, voor iedereen, als lekkerbekje weer uit!! Een biertje/fris/koffie wordt door Visservice kosteloos verzorgd.
Het zijn altijd druk bezochte en gezellige avonden want iedereen heeft dan zijn/haar vliegticket in zijn zak en een biertje plus lekker visje in de hand….wat willen we nog meer? Degene die uit de buurt komen kunnen zo alvast aan het carnaval wennen wat de volgende dag van start gaat.!!!!!! Uiteraard op deze avond veel uitleg over Vevang en het vissen daar, we nemen wat voorbeelden mee van hengels, molens, reels en onderlijnen die wij daar het meeste gebruiken en proberen alle vragen van iedereen van antwoord te voorzien. Een maand later reis ik alvast naar Noorwegen af dus is het de laatste mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Ik sta dit jaar niet op de VISMA met een stand want tegen die tijd zijn alle plaatsen al lang gevuld. VRAAG; zou je mij willen laten weten of je die avond komt? Dit i.v.m aanschaf van gul en wijting voor die avond. Hopelijk tot ziens in Best en alvast (wel vroeg) fijne feestdagen en een gezond 2017 gewenst.
 

Reier Groot.
 

Boknafjorden….here we come!!!!

Binnenkort vertrekt de” Visservice karavaan” richting Noorwegen om op onze superstek aan de Boknafjorden weer 3 weken lang onze sportvissende gasten te ontvangen. We gaan weer eens kijken hoe het op de befaamde Schollenplaat is met onze platvisvrienden de schol, schar en tarbot. Daarnaast is de jacht op die kanjers van Lengen ook geopend. Hopelijk zijn er dit jaar wat minder haaien dan de vorige keer toen ze zelfs de zoute pieren voor de platvissen pakte op 6 meter water. Er gaat ook een poging ondernomen worden om het record Scharretong (Flandra) te verbeteren die al jaren terug door één van onze gasten is gesteld op 2,4 kg. We gaan het allemaal zien en dagelijks melden wij onze ervaringen op Facebook. De aanmeldingen voor Vevang in 2017 lopen ook zeer voorspoedig en er zijn alweer enkele weken helemaal vol geboekt. Heeft u interesse in een all-in visvakantie naar Noorwegen?...voeg de daad bij het woord en pak de telefoon of pc. Wij staan voor u klaar.!!!

Gezelligheid en (fi)leerzame meeting

Afgelopen vrijdag 18 maart was er de Visservice/Vislingmeeting in Heerhugowaard. Vele gasten van Visservice die komend jaar gaan vissen op onze 2 superstekken in Stavanger en Vevang kwamen samen voor de laatste info, demonstratie fileren door John Willems van Visling en dat onder een genot van een “alcoholisch versnapering” en een ter plaatse heerlijk gebakken visje. Een kleine 50 man met allemaal een ticket in hun zak ontmoeten elkaar en dat werd uitermate gezellig. De workshop vis fileren werd aandachtig gevolgd en iedereen die denkt te kunnen fileren…..hebben ook nog wat geleerd want als je ziet hoe John dat doet……dat gaan we ook zelf doen binnen nu en 6 weken in Vevang of van de herfst in de Boknafjorden. Degene die niet konden komen….die leren wij wel hoe het moet!!!!! De visgidsen Anthony, Sjoerd en Dick waren uiteraard ook aanwezig om alle tips en “ins and outs” wat het vissen betreft met allen te delen. Samengevat …een uiterst leerzame en gezellige avond en wij danken alle aanwezigen daarvoor. Ook eens zoiets meemaken?...neem contact op met www.visservice.nl en maak uw wens ….werkelijkheid.

Vissen in Noorwegen… dat wil toch iedereen !!!

En… dat was dan onze laatste beschikbare plaats in 2016 op ...  VOL!!!

Twee jonge mannen uit Purmerend zijn dit jaar de hekkensluiters voor de aanmeldingen om met Visservice mee te gaan vissen in Noorwegen. Dit jaar is er dus geen plaats meer te boeken voor de visreizen naar de Boknafjorden, Vevang enDenemarken. Wij gaan er alles aan doen om er weer een aantal superweken van te maken voor onze gasten. Als degene die meegaan net zoveel zin hebben als dat wij zelf hebben dan….komt het helemaal goed!!!. We hopen een ieder te zien in Heerhugowaard op 18 maart tijdens de Visservice/Visling- meetingavond waar John Willems een workshop zal geven in het op de juiste wijze fileren van uw ”komende” vangsten. Mochten we u niet treffen dan alvast een goede vlucht gewenst en tot zien in Noorwegen.

Team visservice; Reier, Sjoerd, Anthony en