Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 


             Boknafjorden weer in programma Visservice opgenomen.    

Op verzoek van vele sportvissers die in het verleden al eens of meerder keren hebben gevist in de Boknafjorden nabij Stavanger en...... omdat ik het zelf ook een superstek vind om daar in het najaar te vissen....... is deze locatie wederom in het visreisaanbod van Visservice opgenomen voor 2018. 

Dat de animo daarvoor erg hoog was bleek wel door het grote aantal aanmeldingen voor deze locatie de afgelopen dagen. Deze makkelijk bereikbare stek (binnen 4 uur van Schiphol tot in uw bootje) is toch voor vele een geweldige visstek met een overvloed aan (vis)mogelijkheden. De vis-rijkdom aan soorten, het gericht kunnen vissen op tarbot en Stekelrog, de absolute beste plek om grote Lengen te kunnen vangen, de bekende Schollenplaat in de buurt en, uiteraard, de optimale verzorging van Visservice zijn de sterkste punten van deze mooie visgronden in het Zuid-westen van Noorwegen. Kijk op de knop BOKNAFJORDEN hier op de site en onder knop BESCHIKBARE PLAATSEN kunt u zien of en hoeveel plaatsen er nog open staan voor deelname.

Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar dus als u daar (weer) eens uw "lijntje wil nat maken" wacht dan niet te lang om uw aan te melden.

Dichterbij het viswater kun je toch niet verblijven aan de BOKNAFJORDEN!   Riant onderkomen in een groot appartement en een optimale verzorging. Om 10.00 uur in het vliegtuig en om 14.00 komen de eerste vissen in de boot.

geplaatst 05-02-2018


           


       Visservice nieuws,

Bovenstaande foto is vriend Willem met een flinke Doornhaai die soms een plaag kunnen zijn maar, alhoewel beschermd, alles opvreten wat hun voor de bek komt. Dus ook ons aasje voor de Heilbot of Lom. We proberen ze niet te vangen.....moet toch niet gekker worden!!!

2018 is reeds begonnen en we hopen dat dit jaar weer veel mooie vissen in boot zal brengen. Bij deze wensen wij een ieder alsnog een visrijk jaar.

Er zijn nog maar 5 plaatsen open voor sportvissers die interesse hebben om een weekje in Vevang te komen vissen en dat dit nu net de week is met daarin de langste dag maakt deze week extra bijzonder. Met een beetje knap weer zit u rond middernacht in uw boot in de zon te vissen en donker wordt het dan helemaal niet meer.  Mooier kun je het niet eens bedenken!!!! Als u dit een keer wil meemaken neem dan contact op met Visservice en gaan we dat voor u regelen.

Dit zijn de laatste plaatsen voor heel 2018 dus wacht niet te lang met reageren.
11-11-2017

Jaarlijks organiseert Visservice de inmiddels bekende contact/meetingavond voor alle sportvissers die met Visservice in 2018 gaan vissen in Noorwegen (Vevang). Voor het seizoen 2018 gaan we dat dit jaar doen bij LIV Outdoors op het adres Stormhoek 24 in Zaandam. De aanvang van deze avond is op 14 maart 2018 om 19.00 uur en er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Deze avond is tevens de laatste mogelijk om u nog aan te melden voor deelname voor de visvakanties die Visservice organiseert maar veel beschikbare plaatsen zullen er tegen die tijd niet meer zijn. De inmiddels bekende hengelsportjournalist en culinair specialist van ons lijfblad de Zeehengelsport John Willems van www.Visling.nl  luistert deze avond op met een workshop vis-fileren en aan het eind van de avond kan iedereen een zakje vakkundige gefileerde vis mee naar huis nemen. Het gehele team van Visservice is aanwezig om u over van alles te informeren zodat een ons bekende kreet uit Vevang "had ik dat maar geweten" niet meer (vaak) zal klinken. LIV Outdoors is de grootste hengelsport/outdoorwinkel in Noord Holland en de eigenaar heeft deze avond  speciale aanbiedingen voor u wat betreft molens en andere hengelsport artikelen die u in Noorwegen nodig zal hebben. Deze altijd gezellige avond (60 sportvissers samen met allemaal een vliegticket in hun broekzak) wordt altijd druk bezocht en u kunt dan ook uw medevissers van uw week in Noorwegen ontmoeten. De koffie is gratis en staat voor u klaar.! Wij hopen u te zien op 14 maart!!!!

Anthony, Dick, Olaf en Reier

Team Visservice int.