Nieuws

Noorwegen Boknafjord
Denemarken

Materialen

Boekingen
Contact
Foto's

Links

 

 

 

 

Welke vissoorten u kunt aantreffen tijdens uw vis vakantie naar Noorwegen

 of Denemarken

 

 

 

 

Naar het

Gastenboek

 

Op Visvakantie naar Noorwegen en gelijktijdig een hengelsport wedstrijd die       sportvissers sportief laat vissen??........ Ook dat is onderdeel van       All-in visvakanties van Visservice

 

Visservice Penn vissoortentoernooi Noorwegen Sponsord by: Penn 

Op onze locaties kunnen wij gericht op zoveel verschillende soorten vissen dat we daarmee regelmatig sportvissersdromen…. uit laten komen. En zeg nou zelf, voor ons als visgids in Noorwegen is er geen beloning groter dan een hengelsporter uit zijn dak te zien gaan als hij de vis vangt die anders voor hem onbereikbaar had gebleven.

Met dit alles in het achterhoofd hebben we in 2009 besloten , ondersteund door Pure Fishing, om jaarlijks één van de vele weken dat wij in Noorwegen aan het vissen zijn, iets speciaals te gaan doen. Onder de naam “Visservice / Penn Vissoortentoernooi” zal ieder voorjaar onze viswedstrijd in Noorwegen plaats gaan vinden. Wij weten al hoeveel vissoorten er gevangen kunnen worden en kijken er erg naar uit. Mede omdat dit een sportvisevenement is dat sportvissers sportief laat vissen en dat is iets dat wij graag uitdragen en promoten.

Tijdens uw verblijf in deze speciale week zal er de mogelijkheid zijn om gedurende een aantal dagen in deze week deel te nemen aan deze unieke viswedstrijd op vissoorten in Noorwegen.

Niet de grootste vis, niet de meeste kilos aan vis en niet de zwaarste vis telt zoals vaak het geval is, maar de beste sportvisser die de meeste vissoorten weet te vangen wordt over-all winnaar van deze unieke viswedstrijd in Noorwegen. Er staat een mooie prijstafel voor de winnaars klaar.

Net als al onze andere weken is ook deze week all-in geheel verzorgd. Inclusief eten en drinken dus,… u hoeft zelf niet te koken en kunt zich volledig op het vissen richten. Wij zijn zelf uw visgids en nemen u de gehele week mee op een onvergetelijk Noors visavontuur.

Indien u aan deze viswedstrijd in Noorwegen wenst deel te nemen kunt u contact opnemen met ons en wordt er meer informatie verstrekt. Kosten e.d blijven gelijk als alle andere weken maar met wel kans op mooie hengelsport prijzen en...  de titel "Noorwegen vissoorten kampioen" . Een jaarlijks terugkerende uitdaging!

Indien u interesse heeft…..neem snel contact op want er zijn al meerdere boekingen gaande voor deze week. De datum van het toernooi, die dit jaar op onze bestemming Vevang zal worden gehouden, valt in de week van 15 tot 22 juni 2012. Aantal deelnemers is beperkt ! .hengelsporttoernooi

Tot ziens in Noorwegen….Team Visservice

Verslag Visservice Penn Vissoortentoernooi 2009

Verslag Visservice Penn Vissoortentoernooi 2012

Deense Penn Visservice vissoorten festival Noorwegen 2014 :by Leonard Muys

 

 

Sponsord by:         

 

 

Best bekeken met een schermresolutie van 1024 x 768 pix.

(c) 2006 Visservice disclaimer

 

De Waterwolf onderwater videocamera

 

 

 

Ron Thompson fishing

 

 

 

Savage gear

 

 

 

Shakespeare fishing

 

 

Penn fishing reels

 

 

Abu Garcia

 

 

Berkley Fishing

 

Stren

Mitchell