Nieuws

Noorwegen Boknafjord
Denemarken

Materialen

Boekingen
Contact
Foto's

Links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd al eens willen         zeevissen in Noorwegen ? ? ?  Ook voor de beste All-in         hengelsport en visvakanties naar Noorwegen gaat u snel, …… Naar ……         Visservice.nl ……  

DE VISVAKANTIE NAAR NOORWEGEN MET VISSERVICE

de enige verzorgde all-in visvakantie naar Noorwegen zonder meerkosten

Heilbot Harry v.d. WalPlaatsen zoals Hitra en Trondheim spreken menige visser tot de verbeelding en zijn bekend om hun grote visrijkdom in de omringende wateren.

Het zal niet meer lang duren of ook de naam VEVANG (spreek uit als Wewang) gaat daartoe  behoren. Verscholen en gelegen in de luwte van de Atlantic road en de vele eilanden die deze weg met elkaar verbind ligt, in de buurt van Hitra, onze noordelijke super visbestemming Vevang.!!! Direct aan het visrijke fjord gelegen en op een steenworp afstand naar de Atlantische oceaan vind u een waar eldorado voor de sportvisser. Door de gunstige ligging kunt u (bijna) altijd vissen en de bekende en gehate verwaaidagen zijn op onze bestemming niet van toepassing en….. dat is wel zo gewenst na al dat reizen en de kosten die men daarvoor maakt. In het fjord zelf kennen wij de beste plekken voor grote koolvissen en pollakken, schelvis, kabeljouw, zeewolf, mooie platvissen waaronder heilbot en nog vele andere soorten. Met mooi weer gaan we de Atlantic op en daar vind u de kabeljauwen (dat zijn geen gullen meer) van ongekende afmeting en in een hoeveelheid die bijna niet te bevatten is.

                     Vevang…….the place to be!!!!! 

Bekijk hier op Youtube deze Visservice locatie van uit een Drone

Zeewolf een hoogtepunt tijdens je Visvakantie Noorwegen

De Zeeforel staat toch bij vele hengelsporters hoog op het verlanglijstje

Ook in het Sandøyfjord zelf zwemmen deze kanjers rond en soms nog meer in aantal dan buiten op zee. U verblijft in een prachtig nieuw verblijf van alle gemakken voorzien op nog geen 100 meter van het haventje en kunt beschikken over compleet uitgeruste visboten. Deze bestemming is ook All-inclusive en wij begeleiden onze gasten de gehele week vanaf het vliegveld tot….weer terug op het vliegveld na een week schitterend te hebben gevist.

     
  Volledig verzorgd = Bourgondische luxe        Riant verblijf met uitzicht op de haven

Hoe ziet de week eruit?

*Indien tijdig geboekt;

De reisdag naar Vevang vertrekt u in de ochtend van Schiphol richting Oslo en/of Kopenhagen en na een uurtje voor een kop koffie vliegt u verder naar Kristiansund of Molde. Daar halen wij u op en rond een uur 17.00 uur heffen wij het glas en gaat uw visvakantie van start. Visservice verzorgd uw boekingen voor deze vlucht met de SAS en ook alles tijdens uw verblijf. Het enige wat niet in de prijs is meegenomen zijn o,a *alcoholische dranken , zelf mee te nemen vanaf Schiphol en *de huur (indien gewenst) van hengels en hengelsportmaterialen.

  Heilbot sport op de lichtere zeehengels

Groepsgrote; tot maximaal 8 personen want wij willen er geen massaal gebeuren van maken en juist de individuele aandacht maakt dit concept van Visservice uniek. U maakt dus altijd deel uit van een groepje medesportvissers en is daarom ideaal voor vissers die alleen of uit kleine vriendengroepen bestaan. Ook om iets anders te kunnen doen dan vissen (wat niet veel voorkomt) zijn er vele mogelijkheden direct in de omgeving van uw verblijf zoals een groot wandelgebied/natuurreservaat. Op wat grotere afstand vele toeristische attracties met o.a. bezoek aan het Geirangerfjord of de Trollstigen. Ook de steden Kristiansund en Molde zijn zeker een bezoekje waard.

Daarnaast is het bezit van een warmtepak/floatasionsuit zeer aan te bevelen in verband met veiligheid en de mogelijke weersomstandigheden.

Onder de knop BOEKINGEN kunt u de data vinden waarin wij deze reizen aanbieden.

Prijsindicatie

Samengevat heeft deze bestemming heel veel te bieden en kunt u daar op een zeer comfortabele wijze van genieten tijdens de beste periode in het jaar (juni/juli). Visservice begeleid u de gehele week en samen vissen wij de ons bekende en beste stekken af en geven tips aangaande de juiste vismethodes om al die kanjers aan de schubben te komen. Na daar jaren te hebben gevist met groepen zijn wij goed op de hoogte van de juiste stekken en technieken, en dat is ook belangrijk want ze “springen niet vanzelf de boot in”.

De Visboten met 30kk outboards

Boten o.a: Silver Viking 17 - Oien 530f  - Sandstrom 4.95 classic alle met 30 Hp

 

Onderstaande foto's konden wij niet overslaan en ook al zijn het niet allemaal mega kanjers… ze zitten er wel. Heilbotten tot 60 kilo maar ook Zeeduivel en Zeewolf. Ook flink uit de kluit gewassen platvissen, Wijting, Schelvis of die zo velbegeerde zeeforel of ... Atlantische wilde Zalm kan er gevangen worden. Wij hopen natuurlijk door U en zullen er als visgids 7 dagen lang alles aan doen om uw hengelsportdromen ... uitM te laten komen.

 

 

  Heilbot sport op de lichtere zeehengels

Zeewolf een delicatesse                             Fraaie Heilbotten

 

  

                          Flinke Wijtingen                                 Scharretong

 

  

                       Schelvissen                                Mooie kabeljauwen       

 

  

Voor de liefhebber Forel                     Voor de ware doorzetter Wilde Zalm

Indien u serieuze interesse heeft in een visvakantie naar Vevang is een zelf vervaardigde DVD ,op aanvraag, kosteloos verkrijgbaar.

Visservice vindt dat u deze locatie niet mag missen en is het enige visreisbureau die deze prachtige stek aanbiedt in Nederland.

*Ook voor deze locatie gelden de op de homepage vermelde garantiebepalingen.

Informeer naar de mogelijkheden en we adviseren je graag.

info@visservice.nl      tel:0229-543136   of   06-20361804

(top)

(c) 2006 Visservice disclaimer

Naar ons

Gastenboek

 

 

 

De Waterwolf onderwater videocamera

 

 

 

Ron Thompson fishing

 

 

 

Savage gear

 

 

 

Shakespeare fishing

 

 

Penn fishing reels

 

 

Abu Garcia

 

 

Berkley Fishing

 

Stren

Mitchell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De goedkoopste vliegtickets naar Noorwegen Zweden en Finland