Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 


PRIJSINDICATIE Visreizen

8 daagse geheel verzorgde visreis naar Denemarken (afhankelijk van groepsgrootte en uw wensen) met Visservice International, Prijs in overleg

€1299,00 (All-inclusief + vliegticket en transfers)

8 daagse geheel verzorgde all inclusive visvakantie naar Noorwegen VEVANG  €1349,00  (All-inclusief + vliegticket en transfers) (max 8 personen) .

 

2017 Vevang;
Vevang

29 april t/m  6 mei

VOL

Vevang

 6 mei t/m  13 mei

Vol

Vevang

13 mei t/m  20 mei

Vol

Vevang

20 mei t/m  27 mei

vol

Vevang

27 mei t/m  3 juni

VOL

Vevang

3 juni t/m  10 juni

nog 4 plaatsen beschikbaar

Vevang

10 juni t/m  17 juni

VOL

Vevang

17 juni t/m  24 juni

VOL

Vevang

24 juni t/m  1 juli

VOL


Voor bovenstaande periode zijn er al boekingen gaande. Voor het exact aantal beschikbare plaatsen belt u dus snel … met visservice.nl 06-20361804.

 

Boek op tijd want VOL is ook echt VOL !!!  

 

*Voor onze locaties gelden de op de homepage vermeldde garantiebepalingenVanwege de grote belangstelling voor de visvakanties van visservice hebben wij alvast ook de mogelijkheden voor 2018 open gesteld.

Boekingsmogelijkheden; Vevang; van half mei tot eind juni 2018. de vaste data komen nog op deze site te staan. .................De laatste week van mei is reeds volgeboekt.De reizen naar Denemarken vinden hoofdzakelijk plaats in de maanden september en oktober. Vissen op tarbot, kanjer-schollen, kabeljauw vissen op Langeland of  zeeforel langs de kust van Funen. 

Zeer geschikt voor kleinere groepen.
Indien men kiest voor een vliegreis naar Noorwegen, verzorgt VISSERVICE de vliegtickets van Amsterdam naar of Molde Airport of Kristiansund (Kvernberget airport) en vandaar de transfer naar de plaats van bestemming.

SERVICE staat bij ons hoog in het vaandel en het team van VISSERVICE zal er alles aan doen om uw visvakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken maar er is één ding dat wij niet in de hand hebben en dat is gezelligheid. VISSERVICE vraagt u daar zelf zorg voor te dragen.

Wees niet bevreesd……….het is al die andere ook “uitermate” goed gelukt!!!!!!!!


Goede vangst.