Nieuws

Noorwegen Boknafjord
Denemarken
Materialen
Boekingen
Contact
Foto's

Links

 

 

 

 

Veilig vakantiehuisjes huren in Denemarken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke vissoorten u kunt aantreffen tijdens uw vis vakantie naar Noorwegen

 of Denemarken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visservice international is uw Vispartner voor uw volledig verzorgde (All-in) visvakantie naar Noorwegen en Denemarken   Voor de beste All-in Denemarken hengelsport en visvakanties gaat u           snel, …… Naar …… Visservice.nl ……

VISVAKANTIE NAAR DENEMARKEN


Denemarken de brug bij Middelfart
De twee bruggen bij Middelfart, een superstek!!  

Bij menig sportvisser in Nederland klinken namen als; *de Lille Belt, de *Store Belt, *Middelfart, *Ebeltoft en *Strib bekend in de oren. Dit zijn de stekken waar al veel over is geschreven en waar heel veel vissers uit ons land naartoe zijn geweest. Voor de beginnende buitenlandse hengelsportervaring is dit wel het “beloofde land”.De laatste 2 jaar staat het gebied ten zuidoosten van Kopenhagen zeer in de belangstelling en ook het (schier)eiland *Langeland is een aanrader. Het team van VISSERVICE vist al 25 jaar in Denemarken en wij zijn bekend met deze plaatsen en hoe er zo succesvol mogelijk te vissen in alle jaargetijden. Om dat te kunnen doen heeft U een aantal zaken nodig zoals; * goede huisvesting dicht bij de visstek, *kennis van de plaatselijke visstekken en methodes om deze te vangen, en een *goede boot(en) voorzien van de nodige apparatuur.

Door onze samenwerking met Vakantiepartner Denemarken / www.feriepartner.nl kunnen wij u de mooiste huisjes aanbieden dicht bij de beste visstekken. Deze organisatie heeft de verhuur van vele huisjes zelf in hun portfolio en tegen zeer concurrerende prijzen. Visservice kan u adviseren en naar hen verwijzen.

Net als in Nederland heeft het weinig zin zomaar naar Denemarken te trekken , uw hengel uit te gooien en dan maar hopen op een kanjer. Ook daar is een visgids van grote waarde en samen met hem kunt u uw visvakantie tot een succes maken. Wij raden iedere hengelsporter, die daar voor het eerst gaat vissen, om van een georganiseerd aanbod voor deze specifieke vakanties gebruik te maken. Ook voor degene die geen zin of tijd hebben om zelf alles te regelen zijn bij ons aan het juiste adres. Visservice biedt All-in visvakanties aan en u hoeft alleen maar te gaan genieten van een onbezorgde vakantie.

De beste periode om in Denemarken te vissen is vanaf eind april tot begin oktober. Onder de knop boekingen vind u daarom geen vaste weken maar kunt u zelf, in overleg met ons en uw visvrienden, uw datum voor een visvakantie, wensen, kosten bespreken en vastleggen.

In de praktijk: Indien u serieuze interesse heeft in een weekje Denemarken kunt u met Visservice contact opnemen. Dit kan via E-mail of telefonisch. Deze reizen zijn pas goed te organiseren als u met minimaal 3 of liever 4 personen bent zodat de kosten ook zo laag mogelijk kunnen blijven.

 

● Speciale arrangementen voor de jacht op “de vis van de 1000 worpen” de zeeforel langs de prachtige kusten van Langeland en Funen.

 

Denemarken visgebied Langeland

De kustlijn van Langeland

De 8 daagse reizen naar Denemarken zijn in principe van zaterdag tot en met zaterdag, maar uiteraard zijn andere dagen ook mogelijk. U krijgt van VISSERVICE, tijdens dit gesprek, alle informatie en verdere tips die u nodig heeft.
De reizen zijn inclusief; indien gewenst retour vervoer, alle eten en drinken, compleet uitgeruste visboo(ten), verblijf op een superlocatie, Deense visvergunningen, brandstof voor de boten, persoonlijke begeleiding en de benodigde aassoorten.
Gedurende deze week vissen wij en/of Vispartner-int uiteraard met u mee en wijzen wij u de beste stekken en geven daar waar nodig informatie over de succesvolste vismethoden. Exclusief; *Alcoholische dranken en, indien gewenst, aanschaf hengelsportmaterialen.
 

Denemarken Mega platvis op Shakespeare kist

Superschollen zo groot als een viskist van Shakespeare.

 

Bij VISSERVICE kunt u indien nodig ook al uw hengelsportmaterialen huren, ook verkopen wij klein hengelsportmateriaal tegen zeer voordelige prijzen.

HET ENIGE WAT U HOEFT TE DOEN IS; VISSERVICE BELLEN, SPULLEN PAKKEN EN ....................INSTAPPEN

Onder de knop BOEKINGEN kunt u de data vinden waarin wij deze reizen aanbieden.

Prijsindicatie

 

Visvakantie Denemarken - Fishermans Heaven


Bijgaande foto’s vertellen u meer dan dat ik kan schrijven!!!!  

Bent u nieuwsgierig wat u zoal kunt verwachten aan visvangsten? We hebben de vissoorten verzameld die U bij ons kunt aantreffen. Heeft u na het lezen van bovenstaand nog vragen, wij beantwoorden ze graag.

*Ook voor deze locatie gelden de op de homepage vermelde garantiebepalingen.

info@visservice.nl      tel:0229-543136   of   06-20361804

(top)

(c) 2006 Visservice disclaimer

Naar ons

Gastenboek

 

 

 

De Waterwolf onderwater videocamera

 

 

 

Ron Thompson fishing

 

 

 

Savage gear

 

 

 

Shakespeare fishing

 

 

Penn fishing reels

 

 

Abu Garcia

 

 

Berkley Fishing

 

Stren

Mitchell