Visservice.nl

All-in en geheel verzorgde visvakanties naar Noorwegen

 


                                    Gastenboek

   


gastenboek
Wat vond men van Visservice
Gastenboek van de site van VISSERVICE.html (18.36KB)
gastenboek
Wat vond men van Visservice
Gastenboek van de site van VISSERVICE.html
(18.36KB)

Gastenboek

Rik Hemert van
18-06-17 14:15:34
Heerlijke visweek gehad. Geen records dit jaar voor ons maar de schitterende omgeving en de uitstekende service van Reijer en Dicky zorgden weer voor een onvergetelijke week. Super bedankt mannen. Ook Toon en Co bedankt voor de gezelligheid.

Rik
Toon Toon Croonenberg
18-05-17 19:02:34
6-13 mei 2017
met nog 6 medevissers gastvrij ontvangen in Vevang.
Piet Chris Robert Stephan Anthony en Toon moesten het gaan doen. Ondanks koude wind in het begin en enkele zeer mooie dagen bleef het gebied beperkt tot de fjord. Dit was geen straf. Deze week werd er wisselend goed gevangen. Zelfs avonden werden gebruikt . Samengevat: een voor mij leerzame week onder het toeziend oog van Anthony leverde heel wat variaties aan vis. Vooral lof voor de creatieve en lekkere maaltijden van Reier.Voor herhaling zeker vatbaar.
Sjors Musch
08-05-17 10:39:37
Eerste week mei 2017. Erg fijne visvakantie met een leuke groep. Eerste dagen niet de supervangsten die je in Noorwegen verwacht, maar dit is uiteindelijk goed gekomen. Het mooiste weer van de wereld en dus de oceaan op. Goede (vis)maaltijden. Aanrader.
Reier Groot
01-02-17 19:03:21
Als eerste een bericht in het nieuwe gastenboek. Jammer dat alle vorige berichten niet meer te zien zijn van de oude site maar ja....kan niet alles willen. Ik vraag dan ook met klem of men hier iets wil plaatsen als je dit bericht leest over je ervaringen met Visservice.? Alvast mijn dank daarvoor.
Bent u benieuwd naar de ervaringen en meningen van sportvissende vakantiegangers die u voor zijn geweest?  Klik dan op bovenstaande brief (widget).

Visservice past geen selectie toe m.b.t. de geplaatste berichten.

Visservice vraagt u ook te reageren in dit gastenboek na thuiskomst van een super visvakantie.                       Maar wat dacht u zelf ?.......dit is toch super!!!