Nieuws

Noorwegen Boknafjord
Denemarken

Materialen

Boekingen
LOKAAS
Contact
Foto's

Links

 

 

 

 

 

 

 

Naar het

Gastenboek

 

 

mail to: Design & illustrations

 

 

Een Roofvis lokaas met het effect van een Magneet

De Beetmagneet

                                              

Eerst 2 waargebeurde verhalen;

 

Het zoute verhaal;

Een paar weken geleden lag een flinke schar op de bodem ingegraven van de Noordzee. Het stroomde op dat moment flink en eigenlijk had hij maar weinig honger. Opeens kreeg hij een heerlijke geurtje in zijn neus en langzaam richtte hij zijn oogjes boven het zand uit en begon te zwemmen richting de oorsprong van de geur. Onderweg kreeg hij steeds meer honger en vroeg zich af “wat voor heerlijks ligt hier in de buurt’? Opeens zag hij een verse pier op de bodem die was vergeten in zijn holletje te kruipen en….HAP zei de schar en werkte hongerig de pier naar binnen. Heerlijk vond hij hem maar hij had zo’n honger gekregen dat het hem niets meer uitmaakte wat het was dat daar op de bodem lag…als het maar eetbaar was. Op het moment dat hij wilde verder zwemmen werd hij plotseling naar boven getrokken en……er is nooit meer iets van hem vernomen.

 

Het zoete verhaal;

In een koude sloot, ergens is Nederland, lag een grote moedersnoek tussen de planten haar maaltijd van de vorige dag te verteren. Ze had die dag 2 kikkers en een voorn gegeten en had eigenlijk wel weer genoeg voor een paar dagen. Terwijl ze daar lag bereikte haar opeens een geur die zij herkende en die haar toch nog weer hongerig maakte. Langzaam verliet ze haar standplaats en begon richting de herkomst van al dit lekkers te zwemmen. Na een paar flinke slagen met haar staart zag ze daar opeens een heerlijk (gemarineerd) gekerfd voorntje liggen. Zo lekker visje had ze in tijden niet geroken en vol honger stortte zij zich op het heerlijke hapje en verslond deze al zwemmend naar haar territorium. Hoe verder ze zwom des te moeilijker het ging en uiteindelijk lag ze op de kant en flitsten er camera’s in haar ogen. Na van alle kanten te zijn gefotografeerd had zij het geluk weer terug in het water te worden gezet maar nu nog steeds droomt zij van dat heerlijke hapje.

 

Geen echte honger hebben en toch gaan eten hebben deze 2 vissen met elkaar gemeen en als een soort magneet werden zij naar hun voedsel getrokken…hoe kan dat nou?

Het antwoord hierop is eenvoudig….DE BEETMAGNEET !!  

 

 

Wat is de beetmagneet? Visservice Beetmagneet

 

De beetmagneet is een lokmiddel voor alle roofvissen in zowel zout als zoet water.

Dit vloeibare middel bestaat uit 7 ingrediŽnten waaronder visolie, actieve feromonen en nog 5 geheime stoffen die allemaal de eigenschap hebben om vis aan te trekken.

Na veelvuldige testsessies aan het strand en vanaf een boot blijkt dat, gebruik makende van de Beetmagneet, de vangsten met sprongen omhoog gaan omdat de vissen worden gelokt/aangetrokken door dit middel. De actieve feromonen zorgen dat het hongergevoel bij de vissen wordt opgewekt en maken dat de vis zich niet terughoudend opstelt tegenover het aangeboden aas maar juist de aanval inzet om het zo snel mogelijk te verorberen. Wij mensen, maken Visservice Beetmagneet ook gebruik van feromonen maar “ruiken” deze niet meer en wij vertrouwen ons nu meer op visuele beelden. Geuren zijn voor de mens wel van belang en wie heeft er nu geen trek in een heerlijk hapje als je op een koude dag op de markt loopt? Onze neus vind dan ook de oorsprong van dit lekkers wel en vol honger storten wij ons op een patatje/soepje/worstje o.i.d. De aanzet en samenstelling van de Beetmagneet vind zijn oorsprong in de ontwikkeling van de Visservice Super Burley. De burley is nu 2 jaar op de markt en is al algemeen ingeburgerd bij (zee)sportvissers in Holland, BelgiŽ en Engeland. Vanaf nu kunnen hengelsporters in zowel zoet als zout water hiervan gebruik maken maar…… hoe doet men dat?

 

Aas en Lokaas Tips

 

 

Toepassingen Beetmagneet;

 

Toepassingen in zout water;

 

  • Voeg voor het vissen wat beetmagneet toe aan uw zeepieren/zagers .De vangkracht van uw aas zal zeker toenemen.

  • Marineer stukjes vis, die u als aas gaat gebruiken, enige minuten in de beetmagneet.

Uw aas zal een sterk geurspoor afgeven aan het water en de vis sneller uw aas doen vinden

  • Maak uw eigen burley (ook wel rubby dubby genoemd)

Verkruimel een ľ brood en meng dit met minimaal 100 ml beetmagneet. Stop dit mengsel in het bijgeleverde netje. U kunt dit nog aanvullen met b.v restjes zeeaas. Bevestig het netje aan uw anker voor het vissen op de bodem ( gul, alle soorten platvis, wijting e.d) of achter de boot voor het vissen op soorten die hun voedsel op half water of de oppervlakte zoeken zoals makreel, geep en zeebaars.

Deze burley zal gedurende 5 uur langzaam een geurspoor afgeven en de vis van verre aantrekken. Gebruik de daarvoor bijgeleverde handschoenen want de lucht zal nog dagenlang…….juist u snapt het al.

  • Strandvissen; Monteer een fijnmazig voerkorfje tussen uw lood en onderlijn en vul deze met bovenstaand recept. Het korfje maakt een geurspoor precies in het verlengde van waar uw aas op de bodem ligt en verhoogd zo uw kans op aanbeten. Deze manier is zeer effectief gebleken!!!!!!

  • Hang het netje tussen de blokken van een pier of aan de kade in de haven. Vooral harders zijn er gek op.

 

Toepassingen in zoet water;

 

  • De beetmagneet is zeer geschikt voor het vissen op snoek, snoekbaars en paling.

  • Laat uw (gekerfde) dode aasvis of stukjes vis gedurende 15 minuten “marineren”in de beetmagneet. Uw aas zal, eenmaal op de bodem, een sterk geurspoor afgeven aan het water. De actieve feromonen hebben een “aanjagend” effect wat maakt dat roofvis sneller zal bijten.

  • In rivieren en kanalen wordt hetzelfde voerkorfsysteem toegepast met het burleymengsel.

  • Het burleymengsel wordt ook gebruikt als lokaas voor het vissen op barbeel en meerval.

  • Als laatste wordt de beetmagneet gebruikt voor de vervaardiging van boillies. De eerlijkheid gebied te zeggen dat wij daar nog geen ervaring mee hebben opgedaan. Maar, wie weet?…….je kunt van alles met de beetmagneet!!!!!  

©www.visservice.nl

 

Niet vergeten,    Schudden voor gebruik!!!

 

Veel succes gewenst!!!

Visservice int.

 

Ten slotte,

 

Ook de Beetmagneet is geen wondermiddel maar, als er iets aan vis in buurt zit waar u uw aas(vis) met de Beetmagneet in het water deponeert………..gegarandeerd dat ze erop af komen!!

 

Waar is Beetmagneet verkrijgbaar?

 

 

Levering VISSERVICE BEETMAGNEET uitsluitend via detailhandel. Voor bestel info mail ons

 

 

Kijk hier of er een verkooppunt bij u in de buurt zit en mocht dat niet het geval zijn, vraag uw favoriete hengelsportwinkelier naar de lokaas producten van Visservice.

 

(top)

(c) 2006 Visservice disclaimer

Naar ons

Gastenboek

 

 

 

De Waterwolf onderwater videocamera

 

 

 

Ron Thompson fishing

 

 

 

Savage gear

 

 

 

Shakespeare fishing

 

 

Penn fishing reels

 

 

Abu Garcia

 

 

Berkley Fishing

 

Stren

Mitchell

 

Suzuki Four stroke