Nieuws

Materialen

Boekingen

LOKAAS
Contact
Foto's

Links

 

 

 

 

 

 

 

Naar het

Gastenboek

 

 

mail to: Design & illustrations

 

 

Visservice hengelsport lokaas,  Not only fish get hooked on it.

Visservice  BEETMAGNEET Visservice SUPER BURLEY

Nieuwste Roofvis lokaasZoutwater lokaas Super Burley heet.... BEETMAGNEET

 

Een reisbureau en lokaas, hoe kan dat nou?

Visservice is inderdaad een reisbureau en tijdens onze all-in hengelsportreizen zijn wij veel bezig geweest met het maken, testen, samenstellen en ga zo maar door van lokaas.

In het heldere water van Noorwegen hadden wij daar de ideale omstandigheden en konden wij zien welke samenstelling werkte en welke niet. Dit heeft geresulteerd in een bijzonder lokaas voor de bootvissers namelijk de Super Burley!!!!

Visservice Lokaas BeetmagneetDe Super Burley is vanaf 2006 verkrijgbaar en na een periode van ongeloof bij ”vissend Nederland en BelgiŽ” kan men er niet meer omheen….het werkt echt!!! De Burley was hoofdzakelijk ontworpen voor (boot)vissers.  Om aan deze ongelijkheid een einde te maken zijn we verder gegaan met het toepasbaar maken van een lokmiddel voor het vissen vanaf de stranden en pieren. Al gaande weg bleek dat ons lokmiddel ook zeer goed te gebruiken was in zoet water. Met trots introduceren wij nu onze Beetmagneet. Wij weten dat het werkt en willen deze kennis graag met u delen. 

Kijk verder op de site en in het gastenboek en lees de ervaringen van degene die er al mee hebben gevist bij NIEUW de lokaastips  Probeer het eens…..een kromme hengel voor je het weet……..dat is nou de Beetmagneet !!!!

Klik hier boven op het lokaas van uw keuze of op een van de twee afbeeldingen.

 

Kijk hier of er een verkooppunt bij u in de buurt zit en mocht dat niet het geval zijn, vraag uw favoriete hengelsportwinkelier naar de lokaas producten van Visservice

(top)

(c) 2006 Visservice disclaimer

Naar ons

Gastenboek

 

 

 

De Waterwolf onderwater videocamera

 

 

 

Ron Thompson fishing

 

 

 

Savage gear

 

 

 

Shakespeare fishing

 

 

Penn fishing reels

 

 

Abu Garcia

 

 

Berkley Fishing

 

Stren

Mitchell

 

Suzuki Four stroke