Nieuws

Noorwegen Boknafjord
Denemarken
Materialen

Boekingen

Contact
Foto's

Links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw! 

Aas en Lokaas Tips

 

 

 

 

 

 

 Hengelsport aas en Lokaas Verkooppunten

 

 

 

 

 

De Hengelsportbladen van Publishing House

 

 

 

 

 

 

Nederlandse Commissie Record Zeevissen N.C.R.Z.

 

 

 

Naar ons

Gastenboek

 

 

 

 

 

 

Plannen voor een All in visvakantie naar Noorwegen??   Laat u goed voorlichten!!    ALL IN  is vaak minder dan dat de eerste indruk doet geloven als u niet op let.                               Bij Visservice is All-in volledig verzorgd ....... echt All in                    

Al 15 jaar uw vertrouwde visgids tijdens uw visvakantie naar Noorwegen

Meetingavond Visservice

 

Hallo allemaal, Bij deze de uitnodiging van de meetingavond van Visservice int.
Al menige jaren organiseer ik deze avonden om elkaar te zien en te spreken.
Verleden jaar deed ik dat samen met John Willems van Visling.nl die tijdens deze bijeenkomst een workshop gaf hoe het beste gul en wijting zijn te fileren. Alle aanwezigen waren diep onder de indruk en zelfs geroutineerde fileerders zagen toch weer iets nieuws. Vorig jaar hielden we deze avond in het noorden van ons land (Heerhugowaard) en dit jaar is het zuiden aan de beurt. De datum is 25 februari en het adres is; SVO gebouw, De Dieze 28 bc, 5684 PT, Best. We starten rond 19.00 uur en gedurende de avond kijken we naar John zijn fileerkunsten en de gefileerde vis gaat gelijk in de pan en komt er, voor iedereen, als lekkerbekje weer uit!! Een biertje/fris/koffie wordt door Visservice kosteloos verzorgd.
Het zijn altijd druk bezochte en gezellige avonden want iedereen heeft dan zijn/haar vliegticket in zijn zak en een biertje en lekker visje in de hand….wat willen we nog meer? Degene die uit de buurt komen kunnen zo alvast aan het carnaval wennen wat de volgende dag van start gaat.!!!!!! Uiteraard op deze avond veel uitleg over Vevang en het vissen daar, we nemen wat voorbeelden mee van hengels, molens, reels en onderlijnen die wij daar het meeste gebruiken en proberen op alle vragen van iedereen van antwoord te voorzien. Een maand later reis ik alvast naar Noorwegen af dus is het de laatste mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Ik sta dit jaar niet op de VISMA met een stand want tegen die tijd zijn alle plaatsen al lang gevuld. VRAAG; zou je mij willen laten weten of je die avond komt? Dit i.v.m aanschaf van gul en wijting voor die avond. Hopelijk tot ziens in Best en alvast (wel vroeg) fijne feestdagen en een gezond 2017 gewenst.
 

Reier Groot.
 

Boknafjorden….here we come!!!!

All-in Visvakantie naar Noorwegen - NCRZ record ScharretongBinnenkort vertrekt de” Visservice karavaan” richting Noorwegen om op onze superstek aan de Boknafjorden weer 3 weken lang onze sportvissende gasten te ontvangen. We gaan weer eens kijken hoe het op de befaamde Schollenplaat is met onze platvisvrienden de schol, schar en tarbot. Daarnaast is de jacht op die kanjers van Lengen ook geopend. Hopelijk zijn er dit jaar wat minder haaien dan de vorige keer toen ze zelfs de zoute pieren voor de platvissen pakte op 6 meter water. Er gaat ook een poging ondernomen worden om het record Scharretong (Flandra) te verbeteren die al jaren terug door één van onze gasten is gesteld op 2,4 kg. We gaan het allemaal zien en dagelijks melden wij onze ervaringen op Facebook. De aanmeldingen voor Vevang in 2017 lopen ook zeer voorspoedig en er zijn alweer enkele weken helemaal vol geboekt. Heeft u interesse in een all-in visvakantie naar Noorwegen?...voeg de daad bij het woord en pak de telefoon of pc. Wij staan voor u klaar.!!!

Gezelligheid en (fi)leerzame meeting

Afgelopen vrijdag 18 maart was er de Visservice/Vislingmeeting in Heerhugowaard. Vele gasten van Visservice die komend jaar gaan vissen op onze 2 superstekken in Stavanger en Vevang kwamen samen voor de laatste info, demonstratie fileren door John Willems van Visling en dat onder een genot van een “alcoholisch versnapering” en een ter plaatse heerlijk gebakken visje. Een kleine 50 man met allemaal een ticket in hun zak ontmoeten elkaar en dat werd uitermate gezellig. De workshop vis fileren werd aandachtig gevolgd en iedereen die denkt te kunnen fileren…..hebben ook nog wat geleerd want als je ziet hoe John dat doet……dat gaan we ook zelf doen binnen nu en 6 weken in Vevang of van de herfst in de Boknafjorden. Degene die niet konden komen….die leren wij wel hoe het moet!!!!! De visgidsen Anthony, Sjoerd en Dick waren uiteraard ook aanwezig om alle tips en “ins and outs” wat het vissen betreft met allen te delen. Samengevat …een uiterst leerzame en gezellige avond en wij danken alle aanwezigen daarvoor. Ook eens zoiets meemaken?...neem contact op met www.visservice.nl en maak uw wens ….werkelijkheid.

Vissen in Noorwegen… dat wil toch iedereen !!!

 

En… dat was dan onze laatste beschikbare plaats in 2016 op ...  VOL!!!

 

Twee jonge mannen uit Purmerend zijn dit jaar de hekkensluiters voor de aanmeldingen om met Visservice mee te gaan vissen in Noorwegen. Dit jaar is er dus geen plaats meer te boeken voor de visreizen naar de Boknafjorden, Vevang en Denemarken. Wij gaan er alles aan doen om er weer een aantal superweken van te maken voor onze gasten. Als degene die meegaan net zoveel zin hebben als dat wij zelf hebben dan….komt het helemaal goed!!!. We hopen een ieder te zien in Heerhugowaard op 18 maart tijdens de Visservice/Visling- meetingavond waar John Willems een workshop zal geven in het op de juiste wijze fileren van uw ”komende” vangsten. Mochten we u niet treffen dan alvast een goede vlucht gewenst en tot zien in Noorwegen.

 

Team visservice; Reier, Sjoerd, Anthony en Dick

Hoe kun je het samen bedenken?!!!

 

Dat er heel wat wordt afgedacht binnen ons vissersvolkje weet iedereen maar er is nu weer iets “moois” bedacht. Reisbureau Visservice en Visling hebben de handen ineen geslagen en gaan in 2016 een gezamenlijke avond organiseren. John Willems, de bekende Panvisser-auteur van ons lijfblad de Zeehengelsport + initiatiefnemer van Visling.nl en ondergetekende van All-in reisbureau Visservice.nl bieden aan alle deelnemers aan de visvakanties naar Vevang en de Boknafjorden in 2016 een gezellige avond aan. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u vast enige deelnemers/medevissers uit uw week in Vevang of Boknafjorden (Stavanger) en kunnen de laatste vragen voor uw visvakantie van een antwoord worden voorzien. John geeft een workshop aangaande het op juiste wijze fileren van uw vangst. Dit gaat om zowel plat als rondvis en daarna wordt deze ook heerlijk gebakken. Dit samen met een lekker biertje, frisje of koffie en alle ingrediënten voor een geslaagde avond zijn zo  voor handen. Plaats en dag waar dit allemaal gaat gebeuren is 18 maart 2016 en wordt verzorgd aan de Dudokweg 78 te Heerhugowaard. Postcode 1703 DC en de aanvangstijd is om 19.00 uur. Wij hopen zoveel mogelijk deelnemers te ontmoeten op deze avond en.......wat zal er straks mooi gefileerd worden in Noorwegen door....u zelf!!!

 

Tja....je moet het maar bedenken!!!

Tot ziens in maart 2016.

 

John Willems www.visling.nl

Reier Groot www.visservice.nl

Toch weer naar de Boknafjorden ????

Ja!!!!! we gaan er weer een keer naartoe indien .....  Op verzoek van vele deelnemers aan de visvakanties van Visservice die ooit naar de Boknafjorden zijn geweest heeft Visservice voor 2016 een paar weken geboekt voor de laatste 2 weken van september.( zaterdag 17 sept tot zaterdag 1 okt 2016) De allerbeste tijd voor de grote lengen en kanjers van schollen als ....we de haaien van ons af kunnen schudden!!. Indien u interesse heeft om daar een week(en) geheel verzorgt te gaan vissen dan kunt u zich vanaf heden daarvoor aanmelden. Er wordt nog geen aanbetaling gevraagd omdat ik eerst de plaatsen vol wil hebben en dan gaat de vastlegging naar Noorwegen de deur uit. In iedere week zijn er 7 plaatsen beschikbaar en we hebben 4 boten tot onze beschikking. Wie het eerst komt...het eerst maalt en Vol = Vol......dus wacht niet te lang met u aan te melden.  * bij onvoldoende aanmeldingen gaat de reis niet door i.v.m de hoge kosten ter plaatse.

Feest bij Visservice!!!!

De Engelsen hebben een gezegde “time fly’s when your having fun” en dat is een waarheid die onweerlegbaar is want we hebben er nog steeds heel veel zin in!!!! 15 jaar geleden startte Visservice met de organisatie van visvakanties maar het lijkt zoveel korter geleden. Eerst “off the record” maar na een jaar al officieel als bedrijf. Omdat we ook dit jaar weer 10 weken present zijn in Noorwegen en voor alle deelnemers een meeting organiseren is het op 14 maart in partycentrum “De Midget" te Schellinkhout
feest!!  Op deze avond komen, hopelijk zowel vorige en aankomende, deelnemers aan de visreizen naar Noorwegen samen. Wij geven de laatste info, heeft men gelegenheid zijn mede vissers van die week te ontmoeten, en onder het genot van een drankje alvast verdere plannen te maken en het voorgaande heugelijke feit te vieren. De eerste paar borrels zijn voor de jubilaris. Biertje op tafel en een ticket in je zak.....dat wordt vast gezellig.


Visma 2015 en Hengelsport en Visbotenbeurs Utrecht 2015
Visservice staat dit jaar niet met een eigen stand op deze hengelsportbeurzen omdat we al zo goed als volgeboekt zijn. Wij gaan er uiteraard wel even kijken op de zaterdag van beide beurzen. Mocht men het leuk vinden om ons en elkaar daar te ontmoeten.....wij zijn vanaf 14.00 tot 16.00 uur te vinden op de stand der fijnproevers, The Irisch pup .... waar anders????
 

Prijzen 2016
Ook Visservice ontkomt niet aan het feit dat alles, en zeker in Noorwegen, door de jaren heen steeds duurder wordt. Wij zijn dan ook genoodzaakt om na 6 jaar een prijsverhoging door te voeren voor de visvakanties van 2016. Alle prijzen gaan met 50.- euro omhoog. Op zich geen groot bedrag maar met 100 vissers per jaar net genoeg om het weer een tijdje uit te zingen. Op het moment van plaatsing van dit nieuwsitem is er nog 1 plaats beschikbaar voor de week van 16 tot 23 mei 2015 voor de “snelle beslisser”. Nu al on-line:
Visvakanties naar Noorwegen2016


Tot zover en wij hopen u te ontmoeten op 14 maart.  Team Visservice

Een nieuw verblijf op een "super stek"

 

Met ingang van volgend jaar (2015) heeft Visservice de beschikking gekregen over een nieuwe verblijf op onze super locatie Vevang. Vlabij de haven op 50 meter afstand van onze snelle 30 en 40 pk boten staat een modern ingericht woonhuis voorzien van alle gemakken en met 5 slaapkamers voor 2 personen. Rondom een groot balkon met uitzicht op de haven. Dit maakt uw verblijf zeer comfortabel aan één van de visrijkste fjorden in midden Noorwegen. In de avond na het eten nog even gauw een paar uur in je bootje gericht op de heilbot, zalm of zeeforel, wie heeft het. Interesse?....de data en (nog) beschikbare plaatsen vind u onder de knop boekingen van

De enige echt volledig verzorgde All-in visvakanties naar Noorwegen.

Jongste deelnemer wint Penn pure fishing festival Noorwegen 2014

 

De zomer vordert gestaag en de weken in het Boknafjord zijn al weer achter de rug. Het leverde onze gasten een aantal bijzonder mooie vangsten op zoals een aantal Spaanse hondshaaien tussen alle doornhaaien door. Ook was er de Deense versie van het Penn Vissoorten festival met bezoek van legende en Groenlandse haai vanger Asgeir Alvestad. In totaal zijn er die week door de deelnemers 25 soorten gevangen. 18 door …..  er kan er maar een de absolute winnaar zijn. Magnus Bennike de enige minderjarige Deense deelnemer wist de overige zeevissers allemaal voor te blijven. Magnus ging naar huis met een nagelnieuwe Regiment sw spin hengel van Penn en ... een week gratis verblijf aan het prachtige Boknafjord. Hier treft u het volledige wedstrijdverslag van Leonard Muys

PENN soorten festival Noorwegen 2014

 

Recept: Heilbot aan makreel op 6lbs Ugly Stik met Whiplash pro

Inmiddels is team Visservice op de volgende locatie in Noorwegen Vevang van start gegaan en daar doen we er nog een paar weken boven op. De eerste forellen, zeewolf, zalm en een paar meter plus heilbotten zijn al weer geland en … op een enkel vispakketje na … zwemmen ze alle weer voor wie weet ooit nog eens een keer. We stoken de barbecue nog maar een keer op om de geweldige dag die we vandaag weer mochten beleven Bourgondisch te evalueren.

De beste reclame die je als firma kan wensen is … tevreden klanten. Wij zijn dan ook dankbaar voor de laatste reacties in ons gastenboek die …weer boekdelen spreken.

Een bijzonder sportvistoernooi met een internationaal tintje.

In Nederland zegt men als de Visservice-combi richting het noorden vertrekt, ”Kijk daar gaan die vakantiegangers weer”. In Noorwegen zeggen ze ”kijk daar heb je die sportief vlieg(ende) vissende Hollanders weer”. Elk jaar vroeg in Mei het zelfde beeld, bus inpakken, fishinggear compleet en vertrekken richting het mooie Noorwegen. Zo ook nu weer en tijdens deze Noorwegentrip het 5de Penn-Visservice vissoortentoernooi dat toch een tikkeltje anders is.

De 5de editie van dit evenement op vissoorten krijgt een internationaal tintje. Vol is vol staat niet voor niks op onze website en deze wedstrijd week was 2 jaar terug al gereserveerd door Leonard Muys, de naar Denemargen geemigreerde Vlaming. Heel wat Nederlanders en Belgen die als vissers Denemarken bezoeken kennen Leonard Muys als platvisfanaat en duizendpoot binnen de hengelsport. Dit volledig Deense deelnemersveld vist dus het Nederlandse Penn Pure-fishing festival in Noorwegen. Daarbovenop komt, heel leuk voor ons, de Noor Asgeir Alvestad voor de prijsuitreiking. Asgier bekend en vanger van het wereldrecord Håkjerringa of wel Groenlandsehaai,die hij ten koste van een vermelding, liet zwemmen. Geschat 4.49 mtr en krap 1100 kilo. Deze mede vissoortenspecialist is voor de tweede maal op weg naar 100 gevangen vissoorten dus genoeg schubbenweetjes en technieken om onderling uit te wisselen.

Purefishing verzorgt weer een mooie prijzentafel en wij van Visservice ... wij kunnen niet wachten tot het startsignal.

Boekingen 2015 en....... nieuwe locatie !

Door het steeds grotere aantal geïnteresseerden in een visvakantie met Visservice hebben wij alvast de data visvakanties 2015 op de site vermeld voor de en zijn er alweer vissers die zich daarvoor hebben opgegeven. Begin mei zijn we aanwezig in de Boknafjorden en in Juni/juli in Vevang.

Vanaf 2015 heeft Visservice de beschikking over een mooie nieuwe locatie in de Lingenfjorden (100 km ten noorden van Tromso) hoog in het noorden van Noorwegen. Ook daar verzorgen wij onze all-in visvakanties naar Noorwegen en kunt u vissen op heilbotten, grote kabeljouwen en zeewolven. De data en prijzen daarvoor zijn nog niet bekend maar zal hoofdzakelijk in juli/augustus plaatsvinden. Vanaf oktober zijn deze wel bekend en zullen wij vermelden op de site en kunt u zich daarvoor aanmelden. Groepsgrote voor deze bestemming is 4 personen per week. Mocht u nu al interesse hebben in deze locatie.....even bellen met Visservice voorkomt teleurstelling.!!! Visservice is altijd bezig met het zoeken van mooie locaties om iedereen van een super visvakantie te kunnen voorzien maar ......eerst maar eens dit jaar vissen in de Boknafjorden en Vevang. Zowel onze deelnemers als ook wij hebben er weer heel veel zin in.

Tot ziens in Noorwegen,  team Visservice int.

Visservice naar de VISMA

 

Tijdens het laatste weekend van maart is het weer zover en gaat de Visma in Rotterdam van start. Visservice zelf staat daar niet met een stand omdat dit voor onze visvakanties te laat is. Dan zijn wij bijna de bus alweer aan het laden om af te reizen richting Noorwegen voor het komende visseizoen van april tot juli. Wij gaan er wel op zaterdag 29 maart naartoe en meestal treffen wij de deelnemers voor dit en komend jaar daar. Ook altijd leuk om te kijken wat we voor het komend seizoen kunnen gebruiken en een paar laatste dingen aan te schaffen. In de komende Visservice-nieuwsbrief meer daarover. De plaatsen voor 2014 vullen zich al gestaag. Onze lokatie Vevang is al volgeboekt en de beschikbare plaatsen voor de lokatie Boknafjorden vullen zich ook al in rap tempo. Vanaf 1 april stoppen wij de inschrijvingen dus als men nog interesse heeft in een All-in visvakantie met Visservice is het raadzaam om voor die datum daarover contact op te nemen. Wij hopen op de Visma veel medevissers te ontmoeten.

Hopelijk tot ziens ....

Een verlate zomer in Noorwegen

 

We zijn weer terug van onze herfstexpeditie naar de Boknafjorden en het werden een paar weken die we niet snel zullen vergeten. De eerste week begon met wat minder weer maar al snel klaarde het op en werd het heerlijk weer om te vissen. De eerst groep bestond uit; 2 heren uit Heemskerk en Wijk aan Zee, Leerdam, Vessem en 4 man sterk uit Twente. Mooie lengen tot 118 cm, flinke pollaken en heel veel haaien. Vele mooie gullen kwamen hun snuit laten zien en een enkeling verdween direct als kibbeling in de frituurpan. De schollen gaven niet thuis en op een paar mooie exemplaren na bleef het stil op de schollenplaat. Het fjord zat vol makrelen, zoveel zelfs dat je " er niet goed van werd"  (wat een luxeprobleem) S,avonds gezellig kaarten met de mannen en er is heel wat gepast. De tweede week starten we met 3 man die twee weken hadden geboekt en aangevuld met 8 man sterk uit Bergen op Zoom en omstreken en begon gelijk goed met een ochtend kletterende regen. In de middag werd het beter en dat was gelijk het begin van een tweede zomer in Noorwegen. We zaten op een gegeven moment in ons Tshirt in de boot grote schollen te vangen want de schollenplaat was "wakker geworden".

 

In deze week ook nog het Penn-Visservice vissoortentoernooi gehouden en eindelijk, na 5 jaar strijd, wist ik de fel begeerde trofee in mijn armen te sluiten. Voor iedereen had de firma Purefishing een mooie prijs op de tafel geregeld en iedereen was erg blij. Met 11 deelnemers hebben we 19 soorten vis weten te vangen variërend van een kleine pieterman tot lengen van boven een meter.Tja....met dergelijke omstandigheden kon de week niet meer stuk en iedereen ging voldaan en zelfs rood verbrand door de zon weer naar Nederland. Wij volgden met de bus , boot en spullen en zondagavond was onze trip ten einde. Mijn dank gaat uit naar alle deelnemers van deze 2 weken en Anthony van der Vloet in het bijzonder. Zonder zijn hulp hadden we onze gasten nooit zulke mooie weken weten aan te bieden. Iedereen die daar eens is geweest bij deze de groeten van Kristoffer en Mette die ons weer met open armen hebben ontvangen.....Manger takk.

Nu wachten op mei 2014. Alle plaatsen zijn nu al bijna vol dus als u nog interesse heeft...wees dan supersnel en pak nu de telefoon anders....vis je achter het net. De laatste stand der vrije plekjes 2014 vind je bij de button Boekingen

 

Weer terug van de visvakantie naar Noorwegen - Vevang

 

Kees Hut met een knappe Zeewolf

Visservice is sinds een week weer terug uit Vevang na daar 5 weken mooi weer en supervangsten te hebben gehad. Men denkt vaak dat daar in Noorwegen het altijd veel kouder is dan bij ons maar daar klopte in juni en half juli weinig van. Zon, 20 graden en iedere week wel een keer de BBQ aan. Leuke groepjes gasten gehad en het is erg gezellig geweest. Mooie heilbotten, zeewolven, kabeljouwen en vooral dit jaar kanjers van schelvissen. Deze keer ook vaker trollend gevist met de paravaantjes en lepels daar achteraan en ja hoor....heel veel grote makrelen tot 1 kilo per stuk, een paar mooie zeeforellen en als afsluiting op de laatste dagen een kanjer van een echte wilde zalm. Zelfs de eigenaar, van het door ons gehuurde huis (zelf een oud visserman), was Reier Groot met zijn eerste wilde Zalmzwaar onder de indruk en dook gelijk mijn viskoffer in om te weten hoe en waarmee we deze zalm hadden gevangen. Voor volgend jaar hebben we de boel alweer besproken en zijn in 2014 de hele maand juni en een week juli daar aanwezig. Mocht men interesse hebben om daar ook weer eens te gaan vissen......neem snel contact op want Vevang zit alweer bijna volgeboekt. Alle deelnemers aan deze visvakantie hartelijk bedankt en misschien tot volgend jaar om het nog eens vet over te doen.  

Reier/Sjoerd.

"Vis"service Noorwegendag in Heerhugowaard.

 

Op zaterdag 30 november is reisbureau Visservice.int vanaf 12.00 uur te gast bij hengelsport Heerhugowaard. Het team van Visservice is daar aanwezig en zal u voorzien van alle in's en out's over het zeevissen in Noorwegen en hun aanbod aan All-in visvakanties. Er zijn prachtige videobeelden te zien van het vissen in Noorwegen, de te gebruiken materialen, onderlijnen en een aantal specifieke vis tactieken. Vele vissoorten komen aanbod en zeg nou zelf, wie wil er niet gericht vissen op Doornhaai, Stekelrog, Leng of mega grote schollen naast de vele wel bekende vissoorten uit Noorwegen.

 

Wat maak deze Noorwegen dag bij hengelsport Heerhugowaard nog meer interessant?

 • Speciale dag-aanbiedingen van Hengelsport Heerhugowaard.

 • Veel informatie over het aanbod van de locaties van Visservice.

 • Bij eventuele boeking van een visvakantie deze dag 10% korting,

  Persoonlijk contact met de begeleiders/visgidsen van Visservice:

  Sjoerd Schrassen en Reier Groot,

 • Lezing over het vissen met lokstoffen en andere "geheime wapens" in Noorwegen en het gebruik van deze stoffen voor het vissen op o.a.snoek en andere roofvis in ons eigen land,

 • Voor ieder bezoeker een heerlijk Noors hapje,

 • Voor iedere bezoeker, na afloop van deze middag, een leuk, handig, geurend en gratis Visservice-presentje.

Redenen te over om deze datum alvast in uw agenda te zetten en wij hopen u natuurlijk te ontmoeten op 30 november 2013 op de Torenmolen 8 in Heerhugowaard.

 

Team hengelsport Heerhugowaard & Team Visservice int.

Volg visservice nu ook via Facebook

Ook Visservice kan niet achterblijven en heeft een eigen Facebook pagina. Heel makkelijk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, vangsten en … de leuke aanbiedingen / acties die Visservice zo af en toe via facebook zal verspreiden. Dus ... wilt u op de hoogte blijven ... Like Us

De Schollenplaat heeft haar naam weer waargemaakt!!!

 

Hele dikke Schollen op "De Schollenplaat"We zijn net weer terug uit Noorwegen waar wij een paar weken met onze gasten hebben gevist. Het weer was redelijk, in iedere geval beter dan thuis in Holland, en de vangsten waren super. De eerste week heel veel Gullen en Gul(etjes) want het Boknafjord zat er vol mee. Ook mooie schollen, van de inmiddels bekende en beruchte Schollenplaat, kwamen achter elkaar naar boven. De tweede week stond in het teken van de Lengen en die hebben het geweten ook.....op 1 dag ééntje van 101 cm, één van 111 cm en één van 118 cm. We hebben zeer gezellige mensen op bezoek gehad, lekker gegeten en gekaart en dat alles bij elkaar maakte het een zeer geslaagde 2 weken. Straks volgt Vevang waar wij 6 weken verblijven om onze gasten net zo'n geweldige week te bezorgen als de afgelopen 2 in de Boknafjorden.

 

De nieuwe data voor 2014 staan weer op de site onder de knop boekingen en de eerste plaatsen zijn alweer geboekt. Tip; Als u interesse mocht hebben in een visvakantie met Visservice wacht dan niet te lang met het u aanmelden daarvoor. Ook dit jaar hebben wij, spijtig genoeg, ook weer de nodige vissers moeten teleurstellen. * Volgend jaar verzorgd Visservice ook het Deense Penn-Vissservice vissoortentoernooi op vraag van het Deense visblad Jagt og Fiske en wij geven, samen met de inmiddels beroemde Deense visgids Leonard Muys, daar graag gehoor aan. Dat gaat wat worden!!!!

 

Visservice nu ook officieel agent voor Fjord Line

 

Vanaf begin maart 2013 is Visservice international officieel agent voor Fjord Line geworden. Omdat Visservice al meer dan 10 jaar visvakanties verzorgd naar Noorwegen en voor heel veel vakantiegangers al boekingen voor overtochten van Denemarken naar Noorwegen heeft geregeld zijn wij gevraagd om het agentschap van deze Ferrymaatschappij op ons te nemen. Daar hebben wij graag gehoor aan gegeven want het betekend voor de toekomst dat wij nu zelf voor (vis)vakantiegangers deze overtochten kunnen aanbieden en …..tegen een zeer voordelig tarief!!

 

Voordelige en snelle overtochten van Denemarken naar Noorwegen

 

Fjord Line heeft dagelijkse afvaarten van Hirtshals naar o.a; Kristiansand, Langesund, Stavanger en Bergen. Vanaf eind mei 2013 neemt Fjord Line 2 nieuwe schepen in de vaart om nog sneller en comfortabeler deze overtochten te maken.

Mocht u dus plannen hebben om naar Noorwegen te gaan en van deze overtochten gebruik willen maken dan kunt u bij Visservice terecht voor advies op maat en boekingen voor de overtocht. Alvast een goede reis gewenst.

Feest tijdens de Hengelsportbeurs

 

Visservice bestaat dit jaar 10 jaar en dit jubileum willen we tijdens de beurs niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om dit jubileum te vieren geven we tijdens de Hengelsport en visbotenbeurs te Utrecht een korting van 10% op de tijdens de beurs geboekte visvakantie van 1 juni t/m 7 juni naar Vevang. Toch een leuk jubileum voordeel zo ten tijden van de huidige recessie.

 

Vanaf de start in 2002 hebben we al honderden sportvissers kennis laten maken met het sportief vissen in Noorwegen en met het, ondertussen bekende, All-in service concept. De animo voor onze All-in visvakantie naar Noorwegen is nog steeds groeiende en vooral sinds wij een tweede locatie, het noordelijkere gelegen Vevang, aan ons aanbod hebben toegevoegd. Wij hopen dat we nog eens 10 jaar met onze visvakanties zullen en kunnen doorgaan want bij ons is de animo ook nog volop aanwezig om onze gasten een onvergetelijke visvakantie in Noorwegen te bezorgen.

 

Jubileumaanbieding 10% korting tijdens de Hengelsportbeurs

Ideeën voor een volledig verzorgde visvakantie naar Noorwegen? Tijdens de beurs beantwoorden wij van Visservice (stand 198) graag al uw vragen, en mocht u niet kunnen wachten?

Alle informatie over onze compleet verzorgende visvakantie naar Noorwegen

"Sharkweek" in de Boknafjorden!!!!

 

Onze laatste All-in visvakantie Noorwegen van 2012 was naar onze superstek de Boknafjorden bij Stavanger. In de eerste week hadden wij buiten onze vaste gasten Mart van Est met een leuke Doornhaai (Squalus acanthias)Cees, Bert, Vivy en Ludo ook een afvaardiging uit Bergen op Zoom en omstreken, waaronder de "Dinsdaggroep" van de bekende schipper Dré Vriends, meervoudig Nederlands Kampioen bootvissen Mart van Est (foto), Jan Wijngaard en Leo Lips. Iedere dinsdag gaan deze mannen met Dré de zee op en zijn wel "een golfje" gewend. Ondanks de wat teleurstellende weersomstandigheden was de hele groep toch dagelijks op het water te vinden en al snel vlogen de makrelen en haaien ons om de oren. Bert wist een leng van 107 cm te vangen maar ook de anderen vingen hun lengen, roggen, pollakken en schollen. In de avonduren leuk zitten kaarten en al met al een heel gezellige week.

 

De tweede week waren vissers uit Rotterdam en Den Haag aan de beurt en klaarde het weer ook aardig op en hadden we zelfs een paar hele mooie dagen. Daardoor konden we de beste stekken bereiken en waren de vangsten in één woord super!! Bert met een prachtige Lom (Brosme brosme)Wederom Bert Huigens (foto) met kanjers van Lengen en een Lom van 15 kg. Ook de haaien waren actief en grote schollen en scharren kwamen met regelmaat naar binnen. Ook begonnen we knappe gullen te vangen en op de laatste dag van deze 2 weken wist Jan zelfs een flinke kanjer te vangen op maar 10 meter water.!!! Na herhaaldelijk wegen van de koffers wisten de mannen een heerlijk portie visfilets mee naar huis te nemen. Ook deze week weer zeer gezellig en werd het voor ons tijd om de terugreis te aanvaarden. Terugkijkend;..... een zeer geslaagde periode met mooi en minder weer maar op deze stek kun je eigenlijk altijd wel het water op. Mooie vangsten, lekker gegeten en vooral.......zeer gezellig en dat is ook belangrijk. Nu weer thuis en begonnen aan de boekingen voor 2013. Mocht u ook interesse hebben in één van onze bestemmingen......wij zijn in 2013 er weer klaar voor om u te ontvangen !!!!

team Visservice int. Reier en Sjoerd

De Gezelligste Hengelsportbeurs van Nederland, We staan er weer!!!

 

Net als voorgaande jaren staat reisbureau Visservice int weer op de Hengelsport en boten beurs te Utrecht van 30 november tot 2 december. Een ieder die informatie wenst over onze bestemmingen in Noorwegen en de All-in visvakanties die wij daar naartoe aanbieden staan wij graag te woord. Daarnaast is het de uitgelegen kans om een paar "Krijnlijnen" aan te schaffen waarover u, in de laatste uitgave van de Zeehengelsport, hebt kunnen lezen. Visservice is de enige in Nederland die deze superlijntjes voor makreel , haring en koolvissen verkoopt .....zolang de voorraad strekt.

Wij zien u graag verschijnen al was het maar voor een kop koffie of om de andere deelnemers te ontmoeten die volgend jaar ook weer meegaan naar de Boknafjorden of naar Vevang.

Tot ziens op de Gezelligste Hengelsportbeurs van Nederland.

De Krijn Onderlijn voor Makreel en HaringHasta la vista.....wij zijn er weer!!!

 

Na 10 weken vissen in Noorwegen op onze voorjaarslokatie Vevang zijn we na 5 dagen reizen weer terug. In die periode hebben we 52 vissers ontvangen en hen een onbezorgde super visweek weten te bezorgen. We begonnen in april en het was nog flink koud daar maar de schollen, scharren, gullen, koolvis en schelvissen hadden er best zin in. Naar mate we verder in mei en juni kwamen gingen de vangsten met sprongen vooruit. De heilbotten lieten zich zien, de haringen kwamen (dankzij de Visservice Krijnlijn) bij bosjes naar boven en makreel was er volop te vangen. Ik denk dat daardoor de koolvissen het fjord uit zijn “gevlucht” want die waren alleen buiten op zee nog te vinden. Tijdens het zeer geslaagde Visservice-Penn soortentoernooi werden er steeds meer soorten (14) gevangen waaronder de wat vrij zwemmende vissoorten zoals pollak en zeeforel. Daardoor gingen we wat anders vissen. Minder met pilkers en lood op de bodem maar trollend en gooiend trokken wij door het fjord en dat resulteerde in een groot aantal zeeforellen en op het eind zelfs door Marco Lobbezoo een heuse wilde zalm van een kilo of 3.

Samengevat: heel gezellige mensen op bezoek gehad, prachtig gevist, mooi weer gehad ( in 10 weken 1 regenbui), bijzondere vangsten gedaan want een zalm en een mooie zeeduivel vang je niet iedere dag en alvast maar weer geboekt voor volgend jaar. Visservice zal in 2013 daar van 7 juni tot 12 juli weer in Vevang van de partij zijn dus ….mocht u plannen hebben zoiets ook eens mee te maken…..neem contact met ons op want de eerste hebben zich alweer gemeld. Rest mij iedere deelnemer van dit jaar van harte te bedanken. Dit ook uit naam van Sjoerd, Ron, Frits en Loet.

Visservice Penn Vissoortentoernooi 2012

Penn Visservice vissoortentoernooi Noorwegen 

Van Stekelrog tot Haring en van Heilbot tot Schelvis, met andere woorden was het eind juni weer tijd voor inmiddels de 4de editie van het Visservice Penn Vissoortentoernooi in Noorwegen.

 

Dit jaar werd er in het prachtige Vevang gestreden tijdens een week All-in visvakantie zoals u dat alleen bij Visservice kunt verwachten. Het sportvissen op vissoorten is niet algemeen bekend bij de meeste Noorwegengangers die een visvakantie boeken maar kan een ware uitdaging zijn. Niet de vanger van de meeste vis, meeste kilo’s aan vis of de zwaarste vis die gaat met de trofee aan de haal maar, … de persoon met de meest verschillende gevangen vissoorten gaat een jaar met de eer strijken en krijgt de vel begeerde Vissoorten kampioensbokaal. Lees hier het hele verslag van het: Penn Visservice Vissoortentoernooi Noorwegen 2012

Plannen voor een visvakantie naar Noorwegen? Laat u goed voorlichten!

Meer en meer reisbureaus richten zich op de All in verzorgde visvakanties naar Noorwegen en Denemarken. Helemaal goed natuurlijk voor alle hengelsporters die graag onbezorgd op visvakantie gaan. Maar schijn bedriegt en daar waar de termen All-in Visvakantie en volledig verzorgd veelvuldig gebruikt worden om de gunst van de sportvissers te winnen komen deze vaker en vaker voor verrassende extra kosten te staan.

Naar ons concept is een Visservice All in visvakantie naar Noorwegen of Denemarken een visvakantie zonder bijkomende kosten dus alles.....inclusief!!!!

 1. Brandstof voor de gebruikte boten en dat scheelt al gauw vaak €75 tot €200 euro per persoon per week (afhankelijk van het type boot).
 2. Borg voor de gehuurde visboten. Dus geen (soms) honderden euro's of kronen nodig om de borg terplekke te betalen. Creditcards worden niet overal geaccepteerd om een borg te voldoen.
 3. Verzekering voor de gehuurde visboten. Nog zo'n verrassing die we regelmatig horen. Eenmaal in Noorwegen ga je toch niet terug en deze kosten ben je altijd kwijt.
 4. Inclusief visgids 7 dagen lang en dan bedoelen we niet een visgids (of iemand die zich daar voor uitgeeft) die een groep van 20 tot 40 man smorgens even vertelt wat de plannen zijn. Dan bedoelen we 2 ervaren visgidsen die zorgen dat iedereen uit de groep van maximaal (bij ons 10 personen) de gewenste en nodige aandacht krijgt. 24 uur en 7 dagen lang.
 5. Visfinder en veiligheidsmaterialen dus bij ons niet een boot bij huren en ontdekken dat er alleen twee roeispanen beschikbaar zijn.

 6. Ontbijt, lunch en 3 gangen diner en dan bedoelen we niet de hele week eigen gevangen vis of makkelijke hap als macaroni maar dagelijks een 3 gangen diner en indien nodig di(eet)wensen, geen probleem.
 7. Vliegtickets inclusief transfers dus u hoeft echt alleen met uw hengel in uw koffer in het vliegtuig te stappen en de rest …… regelt Visservice.
 8. Onvoorziene zaken; er kan altijd iets gebeuren en dan is het ook prettig dat er begeleiding is en problemen worden opgelost. Service dus!!

Zo kunnen wij nog wel even doorgaan maar waar het allemaal op neer komt...... vraag altijd wat een aanbieder bedoelt met ALL_IN of Service!!! want vaak is het minder dan dat de eerste indruk doet geloven.

Team Visservice int.

Winnaar volledig verzorgde visvakantie naar Noorwegen

 

En de winnaar is……….????

Swenn Middeljans

Tijdens de laatste editie van de Hengelsport en visbotenbeurs te Utrecht had Visservice het lumineuze idee om een volledig verzorgde visvakantie naar Noorwegen ter beschikking te stellen voor degene die op onze Noorse sjoelbak het hoogste puntenaantal wist te behalen. Er hebben ongeveer 50 personen een gooi naar deze All-in visvakantie gedaan en tijdens het laatste uur van de beurs heeft de heer Swenn Middeljans het hoogste aantal punten weten te bereiken. Swenn is een fanatieke visser en werkt in zijn vrije tijd bij de firma Sanders hengelsport te Heerhugowaard. Leuk dat deze jongeman de reis heeft gewonnen en vanaf mei 2012 heeft Sanders Hengelsport er een “Noorwegenspecialist” bij. Bij deze hartelijk gefeliciteerd en we gaan er voor hem een superweek van maken.

Visservice komt naar U toe deze winter.

 

en onder dat mom... wederom ... een  Noorwegenavond bij Supercatch !!

 

Ook dit jaar heeft Mario “de meest bevlogen hengelsportwinkelier van zuidelijk Nederland” Visservice gevraagd om een avond te verzorgen over het sportief vissen in Noorwegen. Wij geven daar graag gehoor aan en op vrijdag avond 18 november zijn wij aanwezig bij Supercatch te St-Willebrord.  Heeft u interesse  in een informatieve en gezellige avond dan mag u deze meeting niet missen! Visservice heeft een nieuwe DVD gemaakt over haar superstek VEVANG  in Noorwegen. Beelden van kanjers van vissen, de gebruikte materialen, alles over boten en verdere verzorging van onze All-in visreizen komen aan bod. Daarnaast heeft Visservice voor iedere aanwezige die avond nog een goed te gebruiken presentje die maakt dat uw vangsten deze winter zeker zullen doen toenemen. Nieuwsgierig?……alle antwoorden krijgt u 18 november!!!! AANVANG 16.00 uur

 

Tot ziens bij Mario - Supercatch te St-Willebrord

Sjoel naar je doel in Noorwegen tijdens de hengelsportbeurs !!!

Net als voorgaande jaren staat reisbureau Visservice ook dit jaar weer op de visboten en hengelsportbeurs te Utrecht. Tijdens deze beurs heeft u kans om al sjoelend een All -in visvakantie te winnen naar onze superstek Vevang. Door te spelen op een typisch Noorse sjoelbak en daarop een zo hoog mogelijke score te behalen heeft u kans deze visreis te winnen. Zondag 16.00 uur tijdens de beurs zal de winnaar bekent worden gemaakt en na de beurs zal de gelukkige worden uitgenodigd op ons kantoor om daar de prijs in ontvangst te mogen nemen. Bij een gelijk aantal winnaars met gelijke punten zal de hoofdredacteur van de Zeehengelsport gevraagd worden om 1 van deze gelijk geëindigde als winnaar te trekken. Kijk voor meer informatie over Vevang en de "sjoelwedstrijd" op www.visservice.nl.
Tot ziens op de gezelligste Hengelsportbeurs van Nederland en ....ga alvast een beetje trainen op die sjoelbak die al jaren bij u op de zolder staat......je weet maar nooit!!!!!

Dé Hengelsport en Visbotenbeurs 2011 wordt gehouden, vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 november 2011 in UTRECHT!!    Wordt vervolgt......

Here we go again!!!

Fam. van Tintelen gelukkig met een doornhaaiOok dit jaar gaat Visservice weer met vele hengelsportliefhebbers richting Noorwegen. Vanaf 11 mei tot 4 juli ontvangen wij onze gasten in Rennesoy en op onze nieuwe lokatie Vevang. Ikzelf als wel uw begeleiders voor dit jaar (Sjoerd, Ron en Willem) staan te trappelen van ongeduld.! Tijdens deze periode zal ook weer, het inmiddels beruchte, Penn-Visservice vissoortentoernooi plaatsvinden en de medailles liggen al op hun nieuwe eigenaar(s) te wachten. Wij wensen alle hengelsporters die bij Visservice hun visvakantie hebben geboekt een goede en voorspoedige vlucht en we zien elkaar op het vliegveld in Noorwegen. Voor degene die met eigen vervoer komen een goede reis en oversteek gewenst. Ik ben zelf, door de persoonlijke begeleiding van deze visvakanties, alleen telefonisch bereikbaar in Noorwegen dus…..mocht u nog vragen hebben….stel deze voor 10 mei want even bellen naar Noorwegen kost “mange penge” zoals de Noren zeggen. Tot ziens in Noorwegen
Grote vis en mooie prijzen!!!!!

Veel hengelsporters zijn de mening toegedaan dat: hoe hoger je in Noorwegen komt des te groter worden de vissen. We zullen tijdens ons verblijf in Vevang dat met 30 vissers over een periode van 3 weken eens gaan testen. In bovenstaande mening schuilt een kern van waarheid maar ook in het zuidwesten van Noorwegen zwemmen menige kanjers. Vooral het visrijke Boknafjord geeft zulke verassingen met regelmaat prijs. Hierbij een artikel uit de regionale krant van Rogaland met een foto van een kanjer van een Leng. Dit komende seizoen zullen weer vele vissers, die met Visservice naar het Boknafjord trekken, een kans hebben om een dergelijke vis aan de haak te krijgen. Wij weten waar deze stek is en we zullen daar eens een visfilet met Beetmagneet laten zakken. Sjoerd heeft voor ons Penn-Visservice vissoortentoernooi weer een prachtige prijzentafel weten te verkrijgen die door de firma Purefishing ter beschikking is gesteld. Buiten een "free ticket" voor de winnaar zijn er hele mooie prijzen voor de andere deelnemers aan deze wedstrijd te winnen. De net niet winnaar maakt kans op een penn powerstix pro seaspin of een Overseas Pro 20/50 SW Spin. Daar waar nummer 3 met een prachtige Penn Sargus molen naar huis gaat blijft er voor de rest nog genoeg over van Penn onderlijnmappen tot super shockleader en Fluorocarbone lijnen. Eerdere deelnemers weten het al, iedereen tot en met de laatste aan toe heeft een prachtige prijs, een extra verrassingspakket naast …..een super week visvakantie in Noorwegen.Bij deze wenst Visservice iedereen die dit jaar meegaat alvast een goede vlucht en we gaan voor "die kneiters" want dit was niet de enige!!!!! Tot ziens op Sola-airport in Stavanger of Kvernberget airport te Kristiansund.

Visservice zoekt het hogerop met een nieuwe locatie !!!!
 
Namen als Hitra en Trondheim zijn onlosmakelijk verbonden met het zeevissen in Noorwegen. Visservice gaat daar Vevang aan toevoegen!!! Met ingang vanaf heden hebben wij een schitterende locatie met prima boten tot onze beschikking op 50 km afstand van Hitra aan de Atlantic road. Door de beschutte ligging kan er altijd gevist worden en met een beetje knap weer kunnen we zo de oceaan op om daar de grote kabeljouwen te belagen. Ook hier laten wij weer ons bekende All-inclusive aanbod gelden en hoeft u alleen maar te boeken en de rest .....is geregeld. Kijk voor meer informatie op de site onder de knop Vevang of kom naar de hengelsportbeurs op 5,6 en 7 november in Utrecht voor nog meer info en vertoon van onze DVD die wij hebben gemaakt over deze superbestemming. Onze bestemming in het Boknafjord blijven wij uiteraard ook doen maar iets nieuws erbij en zeker deze plek ,is voor Visservice een welkome aanvulling en een uitbreiding voor onze nieuwe en vaste gasten.

Visservice gevraagd als Penn Team Noorwegen

Visservice Penn Team Noorwegen

 

Niet als Penn wedstrijdteam maar als Field test team om de materialen van Pure-Fishing de meest grondige praktijktest denkbaar te laten ondergaan. Met onze gasten als mede panelleden zal dat een interessante feedback opleveren en wij voelen ons vereerd, en zien er dan ook naar uit om deze taak op ons te nemen. Mocht u nieuwsgierig zijn naar welke materialen wij al jaren lang gebruiken tijdens het vissen in Noorwegen kijk dan rustig rond bij: 

 

De hengelsport materialen die wij gebruiken - En het waarom!!

Visservice Pure Fishing Toernooi VOL geboekt

Het Pure Fishing Visservice vissoortentoernooi 2010 te Noorwegen gaat voor de 2de maal van 15 t/m 22 mei aanstaande van start. Veel sneller als dat we hadden verwacht zat deze speciale week visvakantie in Noorwegen volgeboekt. We hadden er wel met 50 man heen gekund maar… dat doen we niet. We geven graag al onze gasten de persoonlijke begeleiding die nodig is om tot bijzondere vangsten te komen.  En dat die soms van behoorlijke proporties kunnen zijn bewijzen onze foto pagina en het vangstbericht Visservice Pure Fishing toernooi 2009 . Daarmee is gelijk het fabeltje ontkracht dat in zuid-west Noorwegen geen flinke vis …. te vangen is.

De Jenzi en Kuusamo paravaan nu verkrijgbaar in Nederland

Visservice begint het nieuwe jaar gelijk met iets nieuws !!!!! We hebben het hier niet over Noorse trollen maar over het "Trollen met paravanen".
Na het verschijnen van het artikel over het vissen met een paravaan in Noorwegen en Nederland in "De Zeehengelsport" 7/2009 van november vorig jaar heeft Visservice heel veel reacties en vragen gehad over de verkrijgbaarheid van deze paravanen. Kuusamo paravaan Opvallend veel roofvissers op het zoete water zagen na de zeevissers grote mogelijkheden om met de Kuusamo en Jenzi-paravaan ... aan de slag te gaan. Naar aanleiding daarvan heeft Visservice de Zeebaars en roofvisspecialist, (er kan er maar een de echte zijn) Bennie Muizelaar tijdens de hengelsport en visbotenbeurs te Utrecht gevraagd of hij de paravanen van Kuusamo in het pakket van zijn snel groeiende groothandel wilde opnemen en hij heeft daar gehoor aan gegeven. Heeft u interesse in de aanschaf van de Kuusamo paravaan, (van 33, 70 of 90 gram) dan kunt u contact met hem daarover opnemen. Jenzi paravaanAdres; www.bensfishingtackle.nl

Kijk hier voor meer informatie over hoe te vissen met een paravaan

Wij hopen hiermee gehoor te hebben gegeven aan alle vragen en wensen u veel knallende aanbeten in zout en zoet water.   Team Visservice.

Waterdichte, stootvaste, drijvende, termen die levensduur verlengen

in de watersport dan. Lang niet alle materialen zijn bestand tegen het zoute water en de regelmatig ruwe omstandigheden waarin wij ons als hengel en watersport liefhebbers soms begeven. Neem eens een kijkje op de materiaalpagina bij onze ervaringen op dit gebied:

Lees verder: Hengelsportaccessoires en watersportgadgets

Hengelsport en Visbotenbeurs UtrechtHengelsport en Visbotenbeurs geslaagd.

 

Vele vaste maar ook nieuwe gasten mochten wij verwelkomen op de Visservice stand en aan interesse voor visvakantie naar Noorwegen geen gebrek. Ook na het artikel in de Zeehengelsport over het vissen met een Paravaan daarvoor heel veel gegadigden maar helaas,.. ze zijn nog niet te koop maar dat zal hopelijk niet lang op zich laten wachten. Zodra de Kuusamo paravanen voor Nederland en België beschikbaar komen leest U het hier als eerste.

Pure-Fishing Visservice vissoortentoernooi bijzonder geslaagd 

Penn Pure Fishing Visservice vissoortentoernooi NoorwegenDat de grootste vis, meeste aantallen of hoeveelheid in kilo’s niet altijd noodzakelijke gegevens zijn om een viswedstrijd te kunnen winnen was deze zomer in Noorwegen te zien tijdens ons eerste Purefishing Visservice toernooi. We kunnen gerust stellen dat het een groot succes is geworden gemeten aan de reacties van de gasten. Ook niet heel raar als ze dagelijks een All-in 3 gangen menu voorgeschoteld krijgen en daar buitenom kunnen vissen zolang ze willen. Dat deden ze dan ook 7 lange dagen en 5 dagen werden de gevangen vissoorten door de wedstrijd officials Robert Valkeneer en Rik Hartgers bijgehouden. 

Het hele verslag van deze bijzondere viswedstrijd in Noorwegen vindt u hier: 

Reisverslag Purefishing Visservice Vissoortentoernooi Noorwegen 2009

Wilt u aan deze viswedstrijd deelnemen in 2010 ?? Vissoortentoernooi 2010

Vanaf 2010 alles All-in!!!!! 

Met ingang van heden heeft Visservice er voor u weer een service bij. Voor de visvakanties in 2010 betaald u nu 1 bedrag en dan bent u klaar. Geen extra kosten meer voor de vlucht met de KLM/Air France en geen bijkomende kosten voor brandstof van de boten. Ook de boeking voor de vlucht naar Noorwegen gaan wij voor u verzorgen zodat u nu echt alleen maar hoeft in te stappen!!!!! Gemakkelijker kunnen wij het niet voor u maken...........(lijkt nu wel erg veel op de belastingdienst!!) De data voor de komende visreizen zijn al op de pagina Boekingen vermeldt en er zijn al weer de nodige hengelsporters die hun visvakantie naar Noorwegen in 2010 met Visservice hebben veiliggesteld.

Noorwegen... het vissen daar blijft uitdagend bijzonder.

We hebben er weer 5 weken vissen in Noorwegen met onze gasten opzitten en aldaar heel wat mooie hengelsport momenten met hen mogen beleven. Van stekelrog tot doornhaai en opvallend, hele mooie lommen, de meeste gasten mochten wel een bijzondere vangst beleven en dat is toch waar het ons om draait. Ook het vissoorten toernooi is zeer goed en gezellig verlopen en dat krijgt een vervolg.... in 2010.

Hier een kort reisverslag << Reisverslag Noorwegen voorjaar 2009 >>

Visservice Hengelsportlokaas BeetmagneetBeetmagneet lokaas nu te injecteren.

De beetmagneet is inmiddels bijna 2 jaar op de markt en er zijn onder de gebruikers vele die liever (in) spuiten dan kneden. Dat heeft in meerdere opzichten voordelen en ook wij hebben dat ingezien. Niet alleen zeevissers willen hun pieren en zagers kunnen injecteren. Ook Roofvissers doen dat bij hun aasvisjes, een manier die voor ons tijdens onze visvakanties ook heel succesvol is gebleken. Elk Beetmagneet lokaas pakket wordt daarom van af heden geleverd inclusief een injectienaald om zo de mix van visattractors te kunnen injecteren.  

Kijk voor de tips die wij van gebruikers ontvingen eens  bij Aas en Lokaas Tips

Aanbieders van online vliegtickets vergelijken

De tarieven voor vliegtickets zijn het afgelopen jaar weer gestegen. Om zo voordelig mogelijk de vakantievluchten te kunnen blijven boeken hebben wij voor al onze gasten alle online aanbieders van vliegtickets met elkaar vergeleken. Als beste qua gebruiksgemak en het belangrijkste, het voordeligste, kwam Vliegtickets.nl uit de bus. U kunt bij deze aanbieder natuurlijk ook al uw andere vakantievluchten voordelig online boeken maar hou onze site in de gaten. Het vergelijken van online aanbieders zullen wij regelmatig herhalen en het resultaat via onze site met u delen. 

Klik op de banner hieronder om naar de voordeligste aanbieder van online vliegtickets te gaan. 

De goedkoopste online vliegtickets vergelijken

Volgend jaar weer op visvakantie?

Visvakantie naar Noorwegen?? - Leng - Molva molva 1.45Bij deze wil Visservice alle deelnemende hengelsporters aan de visreizen van 2009 heel hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid. Er zijn weer een aantal records gesneuveld en gevestigd, getuige onze foto pagina. Het record voor de leng (Molva molva) is nu 1.45 cm en dat zal een hele uitdaging worden om die te verbeteren. 

Klik op de foto voor vergroting  >>>

Vele deelnemers hebben al laten weten ook in 2009 van de partij te willen zijn en wij zullen er alles aan doen om de (hoge) hengelsport verwachtingen te vervullen.

Tot ziens in 2009 en tot die tijd Gott Fiske!!!!!!!

Sportvis momenten en pure Fish Fun.

All-in Visvakantie naar Noorwegen - NCRZ record ScharretongEen jaar geleden om deze tijd waren we bijna net zo zenuwachtig als nu.  Nog héél even wachten en dan vertrekken we weer naar Noorwegen om met onze gasten opnieuw mooie hengelsport momenten te beleven. Een aantal belevingen uit 2007 zijn in de Zeehengelsport 2/2008 verschenen. De letters N.C.R.Z. beter bekend als de Nederlandse Commissie Record Zeevissen speelde daarbij een belangrijke rol naast natuurlijk de gezelligheid en inbreng van onze gasten.  De bijgewerkte N.C.R.Z. recordlijst wordt in de komende Zeehengelsport 3/2008 gepubliceerd dus mis die niet en lang gewacht maar toch gekomen,…. Douwe gefeliciteerd met de vermelding van je Scharretong alias Lepidorhombus whiffiagonis.

Lokstoffen op wedstrijd toegestaan.

Handy Fish uit Heiloo organiseert  in samenwerking met HSV de Snoek zondag 13 APRIL 2008 een zeeviswedstrijd vanaf de Afsluitdijk. Er zijn prachtige prijzen te winnen waaronder als hoofdprijs per vak, een  FASTFORWARD SURF  4,50M strandhengel. Naast alle andere prijzen wordt er onder alle deelnemers ook nog een mooie prijs verloot. 

De eerste viswedstrijd waarbij het gebruik van onze lokstoffen is toegestaan!!! dus vergeet de voerkorfjes niet. Voor de verdere details en het opgeven kunt u bij Handy Fish 072-5336961  mail: bert@handyfish.nl terecht en veel Succes alvast.

Het nieuwe zoet en zoutwater lokaas BeetmagneetBeetmagneet  nieuw Roofvis lokaas

Alweer een flesje er bij in het rek zou een van de reacties kunnen zijn.

Zeker niet zomaar een flesje en het effect dat de inhoud op Roofvissen uit uitoefent zal vele hengelsporters gaan verassen. Het innovatieve is dat het zowel op zoet als op zout water inzetbaar is. Elke vis die zijn vingenoten achterna zit zal.......

Lees er alles over op de Lokaas pagina

Bijzondere grote Heilbot 170cm en 61 kilo 

Heilbot - Atlantic Halibut - Hippoglossus HippoglossusVan de alom bekende Noorwegen specialist uit Mokum, Dennis Lurks kregen wij een leuke vangstmelding per e-mail binnen. De mail tekst sprak voor zich:  

"Een zakje Superburley in 't water en een half uurtje later....!!"  

Een grote Heilbot " Atlantic halibut" alias Hippoglossus Hippoglossus van 1.70 meter en 61 kilogram. Niet verwarren met de die andere Heilbot "Hippoglossus stenolepis" Deze was gevangen in een lokspoor van onze Visservice Super Burley aan een gummimak 5/0. De rest van alle details mag Dennis zelf t.z.t. aan u verklappen.  

Gefeliciteerd Dennis met deze bijzonder mooie Heilbot vangst waarvan toch de meeste zeevissers alleen kunnen dromen. Vele zullen proberen je vangst te evenaren en er voor naar de noordelijkste puntjes van Noowegen trekken.

Klik op de foto voor vergroting  >>>

 

(top)

(c) 2006 Visservice disclaimer

 

De Waterwolf onderwater videocamera

 

 

 

Ron Thompson fishing

 

 

 

Savage gear

 

 

 

Shakespeare fishing

 

 

Penn fishing reels

 

 

Abu Garcia

 

 

Berkley Fishing

 

Stren

Mitchell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees de vangstberichten van visvriend

Lucky Luc op Zout

op de website van www.Totalfishing.nl

 

Lees de vangstverslagen van Lucky Luc op Zout bij Totalfishing