Nieuws

Noorwegen Boknafjord
Denemarken

Materialen

Boekingen
Contact
Foto's

Links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke vissoorten u kunt aantreffen tijdens uw vis vakantie naar Noorwegen

 of Denemarken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de beste All-in Noorwegen hengelsport en visvakanties gaat u snel, …… Naar …… Visservice.nl ……

VISVAKANTIE NAAR NOORWEGEN

 

 
Schollen en Scharren vangen in Noorwegen - een pracht sport op de spinhengel

Een sensatie om dergelijke Pollak op licht materiaal te vangen !!!

Altijd al eens willen zeevissen in Noorwegen, maar dan zonder van alles te moeten regelen? Dan bent u bij Visservice aan het juiste adres. Visservice vist al vele jaren met groepen sportvissers in Noorwegen en wij hebben daar een duidelijke filosofie achter. Wij gaan altijd naar dezelfde 2 bestemmingen om zoveel mogelijk kennis op te doen over het fjord!

Noorwegen2 Kaart fish area

Volledig begeleid vissen op Doornhaai tijdens de Visvakantie NoorwegenEén van onze locaties is het BOKNAFJORD in het zuidwesten van Noorwegen. Een gigantisch fjord dat zich meer dan 30 km land inwaarts uitstrekt tot voorbij de havenstad STAVANGER. Op deze absolute toplocatie, in het brede gedeelte van dit fjord, hebben wij de afgelopen 12 jaar veel kennis op gedaan over de beste visstekken.
Indien u wilt vissen op bijv. Doornhaai, grote Schollen, Tarbot en Scharren, Leng, Kabeljauw, Pollak, Koolvis, Zeewolf, Stekelrog, Schelvis of op één van de vele andere vissoorten, dan varen wij u direct naar de stek waar deze soorten het beste zijn te vangen en geven wij u tips over de meest succesvolste vismethoden. Dit geeft u een enorme tijdwinst en u hoeft niet zelf meer “het wiel uit te vinden”. Uw wens is tijdens uw visvakantie dan ook onze uitdaging, maar……. daar zijn we dan ook 7 dagen per week uw Noorwegen-visgids voor. Visservice heeft de beschikking over 5, met dieptemeters / fishfinders uitgeruste 5 meter boten die in het haventje voor de deur op u liggen te wachten. U kunt de gehele week zelf over deze boten beschikken.

U verblijft in een riant complex met; 2 pers slaapkamers met donsbedden e.d, sauna, whirlpool, indoor verwarmd zwembad, solarium, grote vriezer en een uitzicht waar u alleen maar van durft te dromen. Op het eiland is een rijke fauna en flora vertegenwoordigd en er zijn voor de eventuele niet sportvissers of familieleden, prachtige wandelingen en leuke dagtrips mogelijk.
Ziet u het al voor u? De hele dag geweldige vissen vangen, aan het eind van de dag staat een heerlijk menu voor u klaar, ‘s avonds in de sauna /zwembad en met een lekkere borrel de dag afsluiten!! Zo wordt uw visvakantie naar Noorwegen een onvergetelijke ervaring.

In het voor en najaar is de visrijkdom in dit fjord op haar hoogst en daarom is deze locatie via ons uitsluitend in die periode beschikbaar. De beschikbare data staan op de pagina Boekingen vermeldt.

 

Visvakantie Noorwegen geslaagd met flinke zo'n Leng en Lom

 

Visservice is het enige reisbureau die deze bestemming kan aanbieden en indien u serieuze interesse heeft is een zelf vervaardigde dvd over deze superstek kosteloos te verkrijgen. De Boknafjorden heeft u heel veel te bieden en u kunt daar zeer comfortabel van genieten. Vooral de soortenrijkdom op deze stek is zeer uitéénlopend en wij hebben er tot heden 43 soorten kunnen vangen. Daarnaast is deze locatie vooral bekend om haar grote lengen (154 cm) en “kapitale” schollen (64 cm). Wij weten waar ze liggen…….u hoeft ze “alleen nog maar te vangen” !!!!!!

Groepsgrote tot maximaal 8 personen.

* Uiteraard zijn de garantiebepalingen zoals vermeldt op de homepage ook op deze bestemming van toepassing.

Noorwegen4 Hier gaan we voor: Dikke KabeljauwIN DE PRAKTIJK

De reizen naar Noorwegen zijn 8 daagse reizen. U kunt reizen op basis van eigen vervoer en met de Color-Line over naar Noorwegen.

 

Colorline Super Speed 1

 

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de KLM-CITY HOPPER die u nog sneller en voordeliger, binnen anderhalf uur, van Amsterdam Schiphol naar het vliegveld Sola airport te Stavanger brengt.  Visservice verzorgd uw vliegticket en staat u op Sola airport op te wachten en brengt u met een half uur naar onze locatie. U vertrekt om 10.00 uur vanaf schiphol en om 14.00 uur zit u al heerlijk te vissen en komen de eerste (grote) vissen in de boot. Indien u gebruik maakt van eigen vervoer is de wisseldag voor deze locatie op Zaterdag. U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom.

Deze visvakantie is inclusief: Vlucht, Transfer, Riante accommodatie op deze toplocatie, volledig uitgeruste boten (inclusief brandstof), diverse aassoorten, dagelijks ontbijt, lunch en diner, koffie thee en fris en alle dagen persoonlijke begeleiding c.q. visgids. Hengels en alle andere hengelsportmaterialen zijn bij ons, indien gewenst, te huur en/of te koop.

Mega Schollen en Scharren vangen tijdens uw Visvakantie Noorwegen
Dit zijn "echt" wel dikke schollen.

Bent u nieuwsgierig wat u zoal kunt verwachten aan visvangsten in Noorwegen? We hebben deze vissoorten verzameld die U bij ons kunt aantreffen. Heeft u na het lezen van bovenstaand nog vragen, we beantwoorden ze graag.

Onder de knop BOEKINGEN kunt u de data vinden waarin wij deze reizen aanbieden.

Prijsindicatie

*Ook voor deze locatie gelden de op de homepage vermelde garantiebepalingen.

info@visservice.nl      tel:0229-543136   of   06-20361804

(top)

(c) 2006 Visservice disclaimer

Naar ons

Gastenboek

 

 

 

De Waterwolf onderwater videocamera

 

 

 

Ron Thompson fishing

 

 

 

Savage gear

 

 

 

Shakespeare fishing

 

 

Penn fishing reels

 

 

Abu Garcia

 

 

Berkley Fishing

 

Stren

Mitchell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De goedkoopste vliegtickets naar Noorwegen Zweden en Finland