Noorwegen Vevang

Plaatsen zoals Hitra en Trondheim spreken menige visser tot de verbeelding en zijn bekend om hun grote visrijkdom in de omringende wateren.

Ook de naam VEVANG (spreek uit als Wewang) gaat daartoe  behoren. Verscholen en gelegen in de luwte van de Atlantic road en de vele eilanden die deze weg met elkaar verbindt in de buurt van Hitra ligt onze noordelijke super visbestemming Vevang! Direct aan het visrijke Lauvøyfjord gelegen en op een steenworp afstand van de Atlantische Oceaan vindt u een waar eldorado voor de sportvisser.

Door de gunstige ligging kunt u (bijna) altijd vissen en de bekende en gehate verwaaidagen zijn op onze bestemming niet van toepassing. In het fjord zelf weet visservice de beste plekken voor grote koolvissen en pollakken, schelvis, kabeljauw, zeewolf, mooie platvissen waaronder heilbot en nog vele andere soorten.

Het fjord loopt van Vevang tot aan Kristiansund en is ongeveer 50 km lang en heeft prachtige stekken om onder alle weersomstandigheden te kunnen vissen. Met mooi weer gaan we de Atlantic op en daar vindt u de kabeljauwen (dat zijn geen gullen meer) van ongekende afmeting en in een hoeveelheid die bijna niet te bevatten is. 
Ook in het Sandøyfjord zelf vlak voor de haven zwemmen deze kanjers rond en soms nog meer in aantal dan buiten op zee. 

U verblijft in een prachtig nieuw verblijf van alle gemakken voorzien op nog geen 100 meter van het haventje en kunt beschikken over compleet uitgeruste visboten. Deze bestemming is ook geheel verzorgd en wij van visservice begeleiden onze gasten de gehele week vanaf het vliegveld tot….weer terug op het vliegveld na een week schitterend te hebben gevist.