Team VISSERVICE

Ontmoet de "stille" krachten achter Visservice. Deze heren hebben maar een doel: uw visvakantie zo plezierig mogelijk laten verlopen. Eén voor één doorgewinterde enthousiastelingen met een passie voor vissen. Stuk voor stuk delen zij graag deze passie met u én de kennis die zij door de jaren heen hebben vergaard. Tijdens iedere visvakantie die u boekt wordt u door een van de heren begeleid. Hoe persoonlijk wilt u het hebben? Dat is nu VisSERVICE!

Chris de Vries

Eigenaar & visgids

Sinds mei 2020 mag Chris de Vries zich, samen met zijn vrouw Femke, de trotse eigenaar noemen van VISSERVICE. Al van jongs af aan rent Chris met een hengel in de rondte. Wat begon met witvisjes uit de sloot bij zijn ouderlijk huis ging door tot Noorwegen met grote Heilbotten en Kabeljauwen. 

Door zijn jarenlange ervaring als sportvisser is Chris een echte allesweter. De technieken en materialen die we gebruiken in Noorwegen kennen voor hem geen geheimen meer. Chris is een geduldig persoon die je graag meeneemt in de wereld van de zeevisserij.

Robert Wognum

Eigenaar & visgids

Robert is een schoolvriend van Chris. Hierdoor kennen ze elkaar al ruim 30 jaar en zijn daardoor ook volledig op elkaar ingespeeld. Als jonge jongens gingen ze vaak samen te vissen.

Tijdens zijn tienerjaren hing Robert zijn hengels aan de wilgen. Maar eenmaal met Chris een keer mee op zee en Robert was verkocht. Sindsdien is Robert weer vaak aan de waterkant te vinden en dan met name op en aan zee.

Naast het vissen weet Robert de weg in de keuken goed te vinden. Dat resulteert telkens weer in culinaire hoogstandjes.

Anthony van der Vloet

Visgids

Brabantse nachten zijn lang, en dat komt maar goed uit, want in Noorwegen kunnen ze er ook wat van! Anthony van der Vloet is de enige van ons clubje die uit het Brabantse vandaan komt, maar hij past er helemaal bij! Nadat Anthony een aantal jaren met Reier als gast was meegegaan vroeg Reier hem om voortaan mee te gaan als visgids. 

En zo geschiedde het, inmiddels is Anthony al weer 10 jaar  visgids bij Visservice. Als Anthony als visgids bezig is, is hij in zijn element. Een echt mensen mens die het geweldig vind om zijn kennis over het vissen in Noorwegen over te dragen.

Ron Verschoor

Visgids

Wonende onder de rook van Rotterdam in het mooie Rhoon, leeft Ron met de lucht van het zoute water in de neus. Ron gaat al sinds 2003 naar eigen zeggen met veel plezier mee met Visservice, zodanig dat hij in 2006 werd gevraagd om mee te gaan als visgids en keukenhulp. Sindsdien is Ron niet meer weg te denken uit het team van Visservice. Naast de bekende Visservice stekken viste Ron ook al in Lauklines, de Lofoten en Modalen. Ook organsieerde hij al diverse bedrijfsvakanties in samenspraak met Visservice. Je kunt dus gerust zeggen, Ron heeft alle ervaring in huis om onze gasten met raad en daad bij te staan tijdens een onvergetelijke visvakantie.

Jacob Ponse

Visgids

Bij de douane in Noorwegen voor een vaste deur komen te staan en dan tegen de douanier van dienst zeggen "Of je die deur niet even open kan doen". Nee talen is Jacob niet machtig, maar het visserslatijn begrijpt hij maar al te goed. En dat is al wat telt bij Visservice!

Deze nuchtere goedlachse Zeeuw met een gezonde doses droge humor is een bijzonder hulpvaardig mens. Jacob weet  veel van het vissen op het zoute water. Hij is dan in zijn Zeeland ook regelmatig langs de zoute waterkant te vinden.  

Robert Verzuu

Visgids

Je zou het niet zeggen, maar Robert is de benjamin van onze groep. Hij beloofde jaren geleden zijn vrouw zijn leven lang 29 te blijven. En dat is precies de instelling van deze visgids. 

Deze man uit het Land van Maas & Waal heeft in zijn jonge jaren menig uurtje doorgebracht op het water tussen de fjorden, maar daar is helaas geen fotografisch bewijs van. Na contact met zijn naamgenoot begon het Noorwegen virus weer te kriebelen en mag Robert zich vanaf het seizoen 2022 visgids noemen bij Visservice.