Team VISSERVICE

Ontmoet de "stille" krachten achter Visservice. Deze heren hebben maar een doel: uw visvakantie zo plezierig mogelijk laten verlopen. Eén voor één doorgewinterde enthousiastelingen met een passie voor vissen. Stuk voor stuk delen zij graag deze passie met u én de kennis die zij door de jaren heen hebben vergaard. Tijdens iedere visvakantie die u boekt wordt u door een van de heren begeleid. Hoe persoonlijk wilt u het hebben? Dat is nu VisSERVICE!

Chris de Vries

Eigenaar & visgids

Sinds mei 2020 mag Chris de Vries zich, samen met zijn vrouw Femke, de trotse eigenaar noemen van VISSERVICE. Al van jongs af aan rent Chris met een hengel in de rondte. Wat begon met witvisjes uit de sloot bij zijn ouderlijk huis ging door tot Noorwegen met grote Heilbotten en Kabeljauwen. 

Door zijn jarenlange ervaring als sportvisser is Chris een echte allesweter. De technieken en materialen die we gebruiken in Noorwegen kennen voor hem geen geheimen meer. Chris is een geduldig persoon die je graag meeneemt in de wereld van de zeevisserij.

Robert Wognum

Visgids & administratie

Robert is een schoolvriend van Chris. Hierdoor kennen ze elkaar al ruim 30 jaar en zijn daardoor ook volledig op elkaar ingespeeld. Als jonge jongens gingen ze vaak samen te vissen.

Tijdens zijn tienerjaren hing Robert zijn hengels aan de wilgen. Maar eenmaal met Chris een keer mee op zee en Robert was verkocht. Sindsdien is Robert weer vaak aan de waterkant te vinden en dan met name op en aan zee.

Naast het vissen weet Robert de weg in de keuken goed te vinden. Dat resulteert telkens weer in culinaire hoogstandjes.

Anthony van der Vloet

Visgids

Brabantse nachten zijn lang, en dat komt maar goed uit, want in Noorwegen kunnen ze er ook wat van! Anthony van der Vloet is de enige van ons clubje die uit het Brabantse vandaan komt, maar hij past er helemaal bij! Nadat Anthony een aantal jaren met Reier als gast was meegegaan vroeg Reier hem om voortaan mee te gaan als visgids. 

En zo geschiedde het, inmiddels is Anthony al weer 10 jaar  visgids bij Visservice. Als Anthony als visgids bezig is, is hij in zijn element. Een echt mensen mens die het geweldig vind om zijn kennis over het vissen in Noorwegen over te dragen.

Dick de Rooij

Visgids

Voorzitter van onze wedstrijdcommissie, Koning van de Kip Madras en Chef ontbijt, maak kennis met Dick de Rooij. Dick tovert tijdens het ontbijt eieren op tafel in alle verschijningsvormen en is naast Reier onze meest ervaren visgids. Hij gaat al 20 jaar mee met ons en kan u dan ook alles vertellen over de vistechnieken en de te vangen vissoorten. bij Visservice Door zijn jarenlange ervaring is Dick een ware wandelende verhalenbundel over de avonturen van Visservice.  En als u vraagt "wat doet u als u niet in Noorwegen bent?" dan is het antwoord natuurlijk 'vissen'. Samen met zijn kinderen en kleinkinderen rondom Hoorn en anders in wedstrijdverband op witvis, karper of baars.