Over ons

VISSERVICE biedt, als enige in Nederland, het All-in concept aan op het gebied van visreizen naar Noorwegen. Daarin staan exclusiviteit en service bij ons hoog in het vaandel. Geen boodschappen doen, geen gedoe om ergens benzine te halen, niet zelf koken, geen “onverwachte” kosten aan het eind van uw visvakantie. En als er toch eens iets is, zorgt VISSERVICE dat dit geregeld wordt. Op deze manier kunt u al uw tijd aan het vissen besteden en de rest wordt voor u geregeld. De verblijven mogen, met alle faciliteiten die u ter beschikking staan, best exclusief genoemd worden.

Wat ooit als hobby van toenmalige eigenaar Reier Groot begon, het organiseren van visreizen voor groepen naar Noorwegen, groeide al snel uit tot een serieuze bezigheid. Door artikelen in diverse hengelsportbladen, onze aanwezigheid op diverse hengelsportbeurzen en vooral mondelinge reclame, nam de belangstelling zo’n vlucht dat in 2002 is besloten om reisbureau VISSERVICE te starten. Zo is onze hobby tot een bedrijf uitgegroeid. VISSERVICE is een uitsluitend Nederlandse organisatie. Vanaf het seizoen 2020 zijn de activiteiten overgenomen door Chris de Vries en zijn vrouw Femke en is Robert Wognum per seizoen 2022 toegetreden als eigenaar. Samen met het welbekende VISSERVICE-team bieden zij de service en kwaliteit die u gewend bent (of binnenkort aan gaat wennen). 

* Garantiebepalingen; Voor de garantiebepalingen verwijzen wij u naar de algemene voorwaardenVISSERVICE heeft geen annuleringsmogelijkheden en wij raden alle deelnemers ten zeerste aan zelf een annuleringsverzekering voor de reis af te sluiten. 

VISSERVICE, is conform de wettelijke bepalingen aangesloten bij VZR Garant.