Herfstvakantie 2024

Gepubliceerd op 5 november 2023 om 22:40

Handig toch, dat wij al die weken buiten de schoolvakanties boeken? Echter krijgen wij zo nu en dan ook wel eens te horen dat gasten ook in de vakantieperiode zouden willen boeken. De reden dat wij hier altijd omheen gingen was omdat de kosten voor de vlucht en het verblijf significant hoger zijn. Echter beseffen wij ook wel, dat dit soort prijzen in die periode simpelweg de realiteit zijn.

Dus voor alle ouder-kind reizigers, leerkrachten, studenten en andere visliefhebbers die gebonden zijn aan de vakantieperiode, je kunt nu jouw voorkeur opgeven voor een vakantieweek in de (Nederlandse/Belgische) herfstvakantie van 2024! Dit zijn de weken: 19-26 oktober en van 26 oktober - 3 november! Dus van zaterdag t/m zaterdag. We zullen ons richten op Vevang vanwege de gunstige ligging tijdens dagen met harde wind en het mildere klimaat. Richtprijs voor deze week naar Vevang: €1695,- per persoon. Inclusief vlucht, transfers luchthaven, verblijf, eten, drinken, boten, brandstof, 2 Nederlandstalige visgidsen (24/7) , hengelsportmaterialen op locatie en een onvergetelijke visweek! Vergeet voor deze periode je waterdichte kleding de thermo onderbroek niet mee te nemen! 

Mocht de herfstperiode goed aansluiten bij jouw agenda, dan horen wij dat graag. Bij genoeg animo kunnen we dan alles in werking zetten! Mail ons op info@visservice.nl of bel ons op 0228-782506. Geef in je bericht aan welke week jouw voorkeur geniet en dan gaan wij voor je aan de slag.