U kunt uw koffers pakken, als u geboekt heeft tenminste....

Gepubliceerd op 10 juli 2020 om 13:17

Want de grenzen van Noorwegen gaan o.a. voor Nederlandse toeristen weer open vanaf 15 juli! Dat betekend voor de genen die bij ons geboekt hebben om in september mee te gaan naar de Boknafjorden hun koffers kunnen gaan inpakken! Wanneer u geboekt heeft ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie van ons over hoe de reis gaat plaats vinden, uw vliegtickets en waar u verder rekening mee dient te houden. U kunt er uiteraard van uit gaan dat wij ter plaatse alle benodigde preventieve maatregelen in acht nemen. Noorwegen is qua besmettingsgraad een heel veilig land.

Wij raden u aan om de website van het Noorse Ministerie van Buitenlandse Zaken goed in de gaten te houden, Hier staat veel informatie over hoe in Noorwegen dient te worden om gegaan in het kader van de bestrijding van het COVID-19 virus. Meer informatie vind u op https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/travel-advice-COVID19/ . Wanneer u Google Chrome als browser gebruikt kunt u de website laten vertalen zodat de informatie ook in het Nederlands begrijpbaar is .

Heeft u nog niet geboekt? Er zijn nog slechts 4 plaatsen beschikbaar in de eerste week! Boek dus snel, want deze plaatsen zijn ongetwijfeld snel vergeven! U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@visservice.nl, maar de beller is sneller: 0615877076 of 0629449828. De boeking is pas definitief indien door ons schriftelijk bevestigd. Mochten er meerdere gegadigden zijn dan wordt u in optie gezet op volgorde van binnenkomst. 

DISCLAIMER: Dit artikel is geschreven op basis van de kennis en inzichten per 10 juli 2020 13:18 uur. Wij benadrukken dat door de snelle ontwikkelingen het zo kan zijn dat de situatie wijzigt tussen nu en de start van uw visvakantie.