Tromsø nú te boeken!

Gepubliceerd op 31 oktober 2021 om 21:06

Met veel plezier kijken we terug op onze proefreis naar Tromsø afgelopen september. Ondanks alle voorafgaande research is het toch altijd een verrassing wat je aantreft. Maar eigenaars van dit prachtige relatief nieuwe viskamp hebben ruim aan alle verwachtingen voldaan. De accommodatie bestaat uit 4 appartementen met ruimte voor steeds 4 personen. Voor de steiger die zich op korte loopafstand bevind (plm. 50 meter) staat het vrieshuis met grote diepvriezers, uitgebreide fileergelegenheid zowel binnen als buiten en een waar vispakken-drooghok, ideaal!

Over het vissen kunnen we kort zijn, dit was ronduit geweldig. En vervaren is totaal onnodig, de grootste vissen (o.a. een heilbot van 19 kilo) vingen we op nog geen 500 meter uit de steiger vandaan. Het varen met de Kaasbøl boten is een lust voor iedere schipper net als de eveneens aanwezig Sting-boten. Snelle stabiele boten met fishfinder en kaartplotter. 

Om die reden hebben wij besloten deze locatie toe te gaan voegen aan ons assortiment. Voor alsnog zullen wij eind september deze kant op blijven gaan omdat de kans op grote heilbotten dan het grootst is. En laten we wel wezen, het vangen van zo'n echte schuurdeur is de droom van iedere zoutwatervisser. 

Je gaat al mee met Visservice naar Tromsø voor € 1.895,- all in..... zoals u van ons gewend bent!