Welkom Michiel Vlaar

Gepubliceerd op 5 maart 2022 om 22:53

Toen Michiel te horen kreeg dat hij vanaf dit seizoen mee mocht als visgids met Visservice werd hij overmand door blijdschap getuige de foto bij dit bericht. Michiel is op de West-Friese wateren en op Instagram een heuse bekendheid. Gewapend met kippepoten en droge humor (kennelijk past dat bij ons) bejaagd deze zwager, zwagenaar, zwagenees, hoe dan ook hij woont dus in Zwaag, alle soorten roofvis die er maar te vangen zijn met Team Shad. 

Michiel werd in het dorpje Hauwert uit de klei getrokken en kan sindsdien maar slecht stil zitten. Maar rust vind hij op het water wanneer hij aan het vissen is of in zijn huisje in de Ardennen. In het dagelijks leven werkt hij in de cultuursector, dus als er iemand het feestje op gang kan brengen....

Naast het visgidsen en Noorwegen helpt Michiel de twee social-media-nitwits die wij zijn ook wegwijs op Instagram en Facebook. Dit vereist een zekere creativiteit die wij niet hebben maar bij Michiel door de aderen loopt. Wij zijn dus oprecht blij dat Michiel vanaf dit seizoen is aangehaakt en we kijken uit naar onze samenwerking. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.