Onze bestemmingen, geheel verzorgd op visvakantie!

VISSERVICE biedt geheel verzorgde visreizen aan op basis van volpension. Bij het organiseren van deze reizen ligt de nadruk op service. Door onze persoonlijke en servicegerichte aanpak hoeft u zelf bijna niets te regelen.

Wij verzorgen de vliegreis, de transfer van en naar het vliegveld, ontbijt - lunch - diner, boten inclusief brandstof (1 tank per dag) en met fishfinder én aas op basis van beschikbaarheid. Ook zijn frisdranken inclusief, alcoholische dranken daarentegen niet, die zult u zelf moeten verzorgen. Ook is vismateriaal niet inclusief. U kunt op "basis van brokken is dokken" wel een geheel opgetuigde en geschikte hengel huren. Kleinmateriaal op? Geen probleem, hebben we gewoon mee en wij rekenen hier zeker niet de hoofdprijs voor.

Hieronder treft u uitgebreide informatie aan over onze twee vaste bestemmingen in Noorwegen. Wilt u liever een geheel verzorgde reis boeken naar een andere visrijke bestemming, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee, wij zijn immers VISSERVICE!