RIVM Noorwegen: eind mei kunnen de grenzen weer open!

Gepubliceerd op 10 maart 2021 om 19:37

Dat werd 2 maart jongstleden bekend gemaakt voor het FHI (de Noorse evenknie van het RIVM). Waar op dit moment de Noorse regering de teugels nog stevig aantrekt waar het gaat om het binnenlaten van reizigers gloort er hoop aan de horizon. In diverse landen beginnen de vaccins hun eerste vruchten af te werpen en daalt het aantal besmettingen. Zowel Noorwegen als Nederland zijn bezig met een flinke inhaalrace en beide landen verwachten dat in mei een groot deel van de bevolking gevaccineerd zal zijn. 

 

Dat betekent dat ook wij de moed er in houden. Mogelijk zullen niet alle weken door kunnen gaan, maar als het even kan gaan wij naar Noorwegen, als is het maar voor een paar weken! Mocht uw reis niet doorgaan dan boeken wij uw vistrip om naar volgend jaar. Hierover ontvangt u uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis bericht van ons.

 

Tot die tijd vragen we u hoop te houden dat we dit jaar eindelijk die (wederom) onvergetelijke reis kunnen maken. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn het beste 's avonds bereikbaar tussen 7 en 9. U kunt rechtstreeks bellen met Chris (0615877076) of Robert (0629449828). 

Bron: https://www.klartale.no/norge/fhi-tror-grensa-kan-apne-mot-slutten-av-mai-1.1837546