Proefreis Tromsø volgeboekt

Gepubliceerd op 2 mei 2021 om 16:31

Vorige week stuurden we via Facebook een bericht uit dat wij eind september 2021 een proefreis gaan maken naar Tromsø. Zoals u weet bieden wij onze reizen altijd zo goed als all-in aan. Maar dat kan alleen als we de voor ogen staande locatie door en door kennen. Kunnen we daar boodschappen doen? Kunnen we een gezamenlijke eetgelegenheid inrichten? Hoeveel zijn we aan het varen? Dit is informatie die gebruiken om de juiste prijs en service level te kunnen aanbieden. 

 

In het bericht gaven we ook aan dat we voor de liefhebbers nog 2 plaatsen beschikbaar hadden. Dat hebben we geweten! De twee plaatsen waren binnen no-time opgevuld en vele andere liefhebbers melden zich. Dit waren er zoveel dat we hebben overwogen een week en extra ruimte bij te boeken. Toch hebben we besloten dat niet te doen. Van Visservice mag u een zeker service level verwachten en dit kunnen we nog niet garanderen. 

 

Wél is duidelijk geworden dat, als alles goed bevalt, de locatie Tromsø zeker wordt toegevoegd aan het assortiment. U heeft met zijn allen duidelijk laten zien dat de interesse er ligt! Daarom geven we u alsvast de gelegenheid zich in te schrijven voor de reis in seizoen 2022. U krijgt dat voorrang op de inschrijving en krijgt bericht van ons zodat u kunt boeken vóórdat de reizen online beschikbaar komen. De reis naar Tromsø wordt wel duurder dan u van ons gewend bent. Wij kunnen tot nu alleen een indicatie afgeven van tussen de € 1.700,- en € 1.900,-. Aan de voorinschrijving zitten geen verplichtingen verbonden. Wilt u hier gebruik van maken stuur dan een berichtje naar info@visservice.nl