Er is beweging!

Gepubliceerd op 12 juni 2021 om 14:31

Beste visvrienden, we gaan een héél spannende week tegemoet. Er is namelijk beweging, meerdere ontwikkelingen gaan er hopelijk voor zorgen dat wij toch nog dit jaar enkele weken visreizen naar Noorwegen kunnen organiseren. Uiteraard is de eerste ontwikkeling het teruglopende aantal besmettingen in Nederland. Dat is voor iedereen goed nieuws en wij zijn daar van onder de indruk, maar de Noorse regering helaas not so much. Máár we zijn op de goede weg en de Noorse regeling is nu eenmaal streng op dit gebied.

Een andere ontwikkeling is de komst van het Corona paspoort. Een ieder die volledig is gevaccineerd kan straks vrij reizen binnen Europa. Voor alsnog valt Noorwegen buiten deze afspraken, maar de Noorse regering heeft aangegeven zich hier mogelijk bij aan te sluiten. Voor iedereen die niet (volledig) gevaccineerd is zullen aanvullende eisen worden gesteld. Zoals het er nu naar uitziet zullen zij minimaal 3 dagen in quarantaine moeten en op de 3e dag mag een PCR test worden gedaan. Is deze negatief, dan mag de quarantaine worden beëindigd.  

We houden alle betrokken reizigers persoonlijk op de hoogte, zodra er de komende week meer informatie naar buiten komt laten wij dit weten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.